Šta je novo?

Silent Hunter 5 ANNOUNCED

lol nisam to ja poslao, vec igrom slucaja moj drug Nemac @No Panic, trenutno poslat na samokaznavanje shibanjem, u tursko kupatilo...:D

Poslednja izmena:
Nislim da su lepe vesti! SH5, ne to shibanje!

Hvala na update-u Mr Rektum!

;)

RPG?! Iphone version?!

...

Da li se jos neko plashi Periskop Interface-a!!

Koji im je!

Mnogima se nije svideo periscop screen...

Nakon prasine koja se digla na Subsim-u , novi screenovi pokazuju da je "periscop view" pomeran nesto centralnije, da je malo veci nego pre, sa meksim rubovima pa i pogled u periskop sad deluje lepse i prirodnije... makli su u stranu sliku clana posade:
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=160058&page=6

Ipak jos ostaje neprirodan raspred torpedo-dugmadi koje bi trabli - desnom rukom na misu da pritiskamo u levom gornjem uglu :trust:

Ostaje da se vidi koliko ce screen biti "optional" u samoj igri...
I naravno... sta ce mocna "moding community" preurediti u smislu klasicnih instrumenata, nakon izlaska igre
(Izgleda da je GWX5 neizbezan)

Znimljivo je da je jedan od "membera" sef razvojnog tima - pa mu komentari sve vreme pluste u lice - iako mu naravno Ubi ne da da otvori usta...

Ostalo u simulatoru izgleda izvanredno - bice to CLASSIC, drzace nas godinam pred ekranom... naravno one koji imaju nerava za sub-simulation.

Hvala na update!

Polako se blizava is ljudi na SubSimu gube zivce radi nekim stvaria o kojima se dali ce uci u Release! :S:

Vid je pijo prilicno cool, ali nije bash pokazao nista novo! :zgran:
I opet ona shitty Periscope-View!:wall:

Hvala na update!

Polako se blizava is ljudi na SubSimu gube zivce radi nekim stvaria o kojima se dali ce uci u Release! :S:

Vid je pijo prilicno cool, ali nije bash pokazao nista novo! :zgran:
I opet ona shitty Periscope-View!:wall:

Da si tek video danas - kakav urnebes na subsimu... 7-8 novih threadova sa oblakom prasine:D cak je jadni "elanaiba" 2-3 puta morao da otvori usta !

Sve zbog najnovijeg videa i intervjua:
http://www.subsim.com/ssr/sh5/preview_sh5_jan2010.php
http://www.youtube.com/watch?v=JVmvH4IUA9E

Za plakanje je!:zgran:

samo jedan U-Boot.
Uzas... samo Tip VII varijante,
Kraj rata 43'e :wall::bottle:A svi znaju da posle 43'e pocinje prava akcija. :vomit:
Neki hibrid Campaign pola script pola dynamic ili shta god beshe.:crash:
Nema Schnorchel:mad:

Kao da nishta nisu naucili od nas ili od SH 2- 3- GWX3 -4 RFB ili OPM:wall:

:wall:

tuzno...:cuss:

Pa cim su najavili full "3D interactive" interior - first person view... bilo je jasno da mogu da naprave samo jedan takav kompleksan model... naravno VII

Da urade - jos to isto na IXc i IXb trebalo bi im bar 15-18 meseci... ne znam da li kapiras koliko je to kolosalan posao - za relativno mali tim...

Mislim da ce sve biti puno bolje i igrivije nego sto mislis... pa jos kad krenu modovi;)

( ja licno na hard-realism settingu nikad nisam doziveo 1944... u SH3 GWX )

Pa cim su najavili full "3D interactive" interior - first person view... bilo je jasno da mogu da naprave samo jedan takav kompleksan model... naravno VII

Da urade - jos to isto na IXc i IXb trebalo bi im bar 15-18 meseci... ne znam da li kapiras koliko je to kolosalan posao - za relativno mali tim...

Mislim da ce sve biti puno bolje i igrivije nego sto mislis... pa jos kad krenu modovi;)

( ja licno na hard-realism settingu nikad nisam doziveo 1944... u SH3 GWX )

Ok, quoted for truth.

Ali bili su najavili jos par Tipova U-Boota, zato smo malo ocajni. I pored toga, kad poredish njihov model, pored onog modela shto je onaj Tomi099 sredio za Tip II i VII onda ne cini se tako komplexan. Cak se cini "bland":smackbum:

I sta se tice 1944'e ja sam u W@W 2, stigao od 1942 do 1944 ( do jula :guitar:) znaci da bi mi ovog puta falila jedna godina!:-devil-:

Au pa meni ni ejdan link sa ove strane ne radi :(

Strava izgleda... :)

To mi je najbolja igra ikadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Odvalio sam se od 3 i 4.A od ove cu se sahranitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :) :) :)

Pa braco podmornicari - izgleda da nam se lose pise...

Postoje ozbiljne najave da ce Ubi da izda SHV kao online server igru... sto znaci da se kacite na server da pokrenete igru... tamo radite save... i tamo posle trazite svoj savegame...

Ostaje nam samo nada da ce u zadnji cas da odustanu - pred pobunom i bojkotom (takodje u najavi)
:crash:

Poslednja izmena:
Ajme.Nemaj da me plasis.Ustvari za tu igru bi dao para koliko god zele :)

100% potvrdeno... Na Subsim-u je pobuna zadnjih 24h...

Sto je najgore, izgleda kao generalna politka buducih Ubi izdanja...:crash:

Strava. Zanima me bas kako ce izgledati kada posada bude bila pod dubinskim minama i/ili na silent running :d

Koja vam je odlazna i dolazna brzina interneta ?

Nazad
Vrh Dno