Šta je novo?

Silent Hunter 5 ANNOUNCED

Ljudi moji sve je to lepo i krasno... nego necemo mi doziveti pad DRM-a, koji ubacuje povremeno vazne elemente i skriptove kampanje....

Da li je neko probao da igra original na 1024kbs/128kbs (Click-1 Telekom) ili neki slican "Nacionalna klasa" ADSL... ?

To je vaznije od svega - ako vam se ozbiljno igra, kad "patch&mod" sile dignu ovo na simulator level za 8-10 meseci... ostaje pitanje svih pitanja: kako to radi (ili ne radi) u zemlji Srbiji...?

Ajmo ljudi, svaka informacija ili iskustvo zlata vredi...:type:

(Sve ostalo imate na Subsimu...)

Ljudi imam dva pitanja. 1. Kada pocnete kampanju i zavrsite prvu misju, kako da krenem u drugu.Odemo do kapetana on mi objasni sta treba u sledecoj misiji i sta onda ili mi baguje :(
2. Da li u Sh5 postoji dugme kao u 3 i 4 kada se stisne tacka na tastaturi na bilo koji brod u blizinu se kamera odmah prebaci na njega.Hvala

Ljudi imam dva pitanja. 1. Kada pocnete kampanju i zavrsite prvu misju, kako da krenem u drugu.Odemo do kapetana on mi objasni sta treba u sledecoj misiji i sta onda ili mi baguje :(
2. Da li u Sh5 postoji dugme kao u 3 i 4 kada se stisne tacka na tastaturi na bilo koji brod u blizinu se kamera odmah prebaci na njega.Hvala

1.
Posle uspeshne Misije, odes kod Lika u Dock i on pocne da prica o situaciji.
Trebalo bi posle njegovog govora da klicknes na jedan od onih....Eisernes-Kreuz na Mapi i da izaberes novi par misia u pop-up-u da klicknesh request mission.

Ako ne ide...ond te uhvatio Bug?"!

2.
Ne nema taj key.

Nisis prvi kome to nedostaju mongo stvari is SH3 i 4!

Poslednja izmena:
Bagovalo mi je zbog nekih modova.Sada je sve ok :) A sto se tice drugog problema i on je resen :) sve komande mogu sa se stave iz 3 i 4 dela u peticu :) idi obavezno na subsim ima sve zivo :)

1.
Posle uspeshne Misije, odes kod Lika u Dock i on pocne da prica o situaciji.
Trebalo bi posle njegovog govora da klicknes na jedan od onih....Eisernes-Kreuz na Mapi i da izaberes novi par misia u pop-up-u da klicknesh request mission.

Ako ne ide...ond te uhvatio Bug?

Pa to bi valjda trebao da ti dodeli Ubi server...preko konekcije...

Je li neko na "narodnoj" verziji dobio sledece misije / nivoe ?

@Golub Ne moz se zivi !!!!!!!!!!!! dao mi je samo prve tri misije i jos mi ih nije priznao i nece da mi da noveeeeeeeeeeee.Havarija

@Golub Ne moz se zivi !!!!!!!!!!!! dao mi je samo prve tri misije i jos mi ih nije priznao i nece da mi da noveeeeeeeeeeee.Havarija

Pa jedno je pokrenuti igru... a nesto deseto dobiti punu funkcionalnost.:crash:

Ponesto stalno nedostaje... pa nijedna ozbiljna apoteka jos nije oglasila lek.

Taman dok je srede patchevi i modovi... pasce valjda cene interneta u Srbiji.

Svasta sam probao i sate sam proveo na subsimu i jos nisam uspeo da resim problem, pokusacu jos neke stvari.Ljudi i sa originalima imaju opasnih problema.Mora da se saceka jos neko vreme da stvari legnu na svoje mesto.Hvala na predlozima

Mozda je bio pametan predlog sacekati malo i ne kvariti utiske sa prvim verzijama jer sam se zbog silnih bagova toliko razocarao da je SH 3 stvarno domaci zadatak za 5, mozda grsim ali ocekivao sam i neke od novijih serija podmornica iz nemacke ratne armade ali od toga nista. Na kraju igrica nije toliko losa koliko se moze steci utisak iz moje subjektivne konstatacije ali je daleko od onoga sto sam ocekivao.

Nazad
Vrh Dno