Šta je novo?

Sid Meier's Pirates!

Nocna ptica

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2004
Poena
619
Konacno nakon skoro 18 godina se setili da urade i nastavak oce legendarne igre.
Treba da izadje 16. ovog meseca.
Sta mislite o igri?

ono sto sam video me raduje... cinjenica jeste da mora biti dobro jer cika sid je umesao prste ponovo i u pirate... videcemo da li matori ima jos neki adut u rukavu ;)

Igru sam igrao na starom C-64.Tada je to za mene bila najkompleksnija igrica.Prica je bila strava,interaktivnost je bila maksimalna,imala je jednu od najjacih muzika za to vreme.Nadam se samo da je nece zeznuti.

Poslednja izmena:
Azda' je napisao(la):
ono sto sam video me raduje... cinjenica jeste da mora biti dobro jer cika sid je umesao prste ponovo i u pirate... videcemo da li matori ima jos neki adut u rukavu ;)
Da, da, cika Sid je stvarno najbolji u svojoj struci.
eternity je napisao(la):
Igru sam igrao na starom C-64.Tada je to za mene bila najkompleksnija igrica.Prica je bila strava,interaktivnost je bila maksimalna,imala je jednu od najjacih muzika za to vreme.Nadam se samo da je nece zeznuti.
E, secam se tih dana, dnevno sam igrao 10-16h PIrates! i samo Pirates!.
Za ono vreme je igra bila veoma napredna, a stajala je samo na jednu 5.25'' disketu.
Samo da ovi sa grafikom i ostalim zayebancijama ne uprskaju i ira ce verovatno zadrzati svoj stari duh.

Rimejk Pirates!-a na 16-bitnim masinama (Atari ST i Amiga) nije se bas proslavio. Igra je bila gotovo identicna kao na C-64 samo sa malo boljom grafikom (ne mnogo). Od igre ne ocekujem neku bog zna kakvu grafika jer Mayersove igrice nikada nisu po tome bile poznate. Prvenstveno veliku zaraznost, poboljsane borbe na moru i vec mogucnosti razvoja sopstvenog karaktera.
Sve u svemu mora biti mnogo dobra da me odvoji od igranja Rome-a.

Nazad
Vrh Dno