Takođe 🙂. Jedino nisam siguran u funkcionalnost opcije da gasi po završetku nekog programa (valjda kad se zadati prog ugasi ili šta već).Postoji Benchmark-ov ShutDown timer koji koristim vec godinama 🙂
Da li postoji neki programčić koji uspešno gasi računar u zadato vreme? Da li tako nesto već postoji u XP-u?
Davno mi je Delija predložio "Switch Off". Odličan, mali i lagan program.
Ja sam sinoć nešto skidao i zadao mu da se ugasi kad opera završi download,ali kad sam se probudio,on je i dalje bio uključen.Ne znam u čemu je caka,ali ako neko zna da mi kaže kako se to namešta da se ugasi nakon download-a?Postoji Benchmark-ov ShutDown timer koji koristim vec godinama 🙂
Pozdrav!![]()
Upravo sam se jutros uverio da ta opcija ne funkcionise...Takođe 🙂. Jedino nisam siguran u funkcionalnost opcije da gasi po završetku nekog programa (valjda kad se zadati prog ugasi ili šta već).
Ali to vreme što piše uglavnom nije tačno,tako da ne znam koje da namestim.Pogledas koliko mu treba da zavrsi download pa mu kazes da se ugasi za to vreme + 10-ak minuta. 😉
Ajde da vidim i to čudo...🙂Zbog toga je i onih +10 minuta, mada moze i vise, procijenis da li ce ici istom brzinom cijelo vrijeme ili ne.
Ja sam sinoć nešto skidao i zadao mu da se ugasi kad opera završi download,ali kad sam se probudio,on je i dalje bio uključen.Ne znam u čemu je caka,ali ako neko zna da mi kaže kako se to namešta da se ugasi nakon download-a?
on vidi tabove aktivnih programa i kada taj tab nestane on ugasi komp. sljaka provereno. znaci da ti je download prozor ostao otvoren i po zavrsetku.
sta si stiiklirao? u operi da ugasi download prozor?
onda i u programu stikliras taj prozor i kada se zatvori program gasi komp.
mora stiklirani prozor da nestane sa task bara, znaci ovde kada bi ugasio internet explore ugasio bi se i komp
U progarmu sam i štiklirao...
Gde se nalazi ta opcija za prekidanje veze?Gašenje posle downloada se elegantnije podešava iz samog menadžera, tu nema potrebe za tajmerima o kojima se pričalo. npr. u flashgetu ta opcija radi savršeno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari