Šta je novo?

Shta slushaju benchmarkovci?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam bio mlađi slušao sam uglavnom punk, metal i sl. Sad slušam svašta. Ponekad se i sam sebi čudim šta mi je sve zajedno na jednoj play listi.
Sledi spisak.

SMAK ,Atomsko sklonište, HLADNO PIVO,Full Flavor, Block Out, DARKO RUNDEK, Haustor, Del arno band, Bjesovi, Idoli, Zabranjeno Pusenje, Šarlo Akrobata,Živo Blato,
Bob Dylan, Deep Purple ,Rainbow
Caesars, Coldplay, Green Day ,PLACEBO ,THE KILLERS, The Verve, Rage Against The Machine,
TOOL, Metalica, Pantera, Nightwish, Iron Maiden, Rammstein,
BOB MARLEY, Bim Sherman, Hugh Mundell, Michael Rose, Black Uhuru, Steel Pulse
J. L. Hooker, Miles Davis, Dizzy Gillespie, Louis Amstrong
Silvio Rodriguez
Royksopp, Robert Miles(seća li se ovog lika neko)
ŠABAN BAJRAMOVIĆ

:smoke:

Slusam ja..

Svi se ubise od slusanja svega osim narodnjaka, a posle tri piva ih sve znaju i pevaju na sav glas ;)
Los licni piar ;)
Ja slusam sve, od narodnjaka do klasike (iliti , od dzenana do loco-a ili makao-a kada izadjem ... parafraziram) .... sve zavisi kakva mi je karma tog dana :D

Poslednja izmena:
Hip hop,trance,punk,metal,house

Ja sam sticajem okolnosti morao da oguglam na sve...Slusam ali bukvalno sve od acid jazz-a preko metala i electro do na primer Save Radusinovica...Sad kuci muziku slusam samo kad moram...i to sto slusam gledam da bude nesto sto mi je nepoznato,jer u protivnom odmah analiziram muziku,text,aranzman i produkciju...***,profesionalna deformacija:D ...Toliko su mi pune ushi muzike da mi je ponekad zvuk testere mnogo drazi nego bilo koja muzika :d
I neznam dal je neko razmisljao na sledecu temu,ali ja imam spisak pesama u glavi koje mrzim -i da spomenem,a kamo li da cujem-nema ih mnogo,ali ih ima...znaci ako niste znali da neko moze da mrzi neke pesme-onda znajte da sam to ja ;)

a ja se sve vreme tripujem da je to marko milosevic! :lupko: :d

ahahaha :d:D

Dosta slusam i frisky radio

EDIT: posto vidim da se povela prica oko neizbeznih narodnjaka, na hddu imam : Dzeja, Shapketa (one prastare stvari), Milanceta, Tomu Zdravkovica i mislim Halida Beslica. To sam slusao k'o srednjoskolac po kafanama dok sam se aktivno alkoholisao, sad drzim na hardu iz neke nostalgije ka proslim vremenima al' retko poslusam, ciso da se ima. Dzenani i sl. gluposti ne dolaze u obzir ni u kom slucaju, ne mogu da razmisljam normalno od takvog zvuka, ne mogu to nazvati muzikom.

Poslednja izmena:
r'n'b, hiphop, soul, regeton, pop, neki lagani rok, ponekad kantri, latino...

odlichan izbor :D

evo moje plejliste od juche, naslagao sam svashta, da mi pichi u bekgraundu -

2zjkh11.jpg

few objashnjenja -

1,2,3 - mariah carey je keva. ima najbolji glas ikada, a club mix ove pesme je radio morales, cale house muzike.

7 - busta i kelis. de cesh bolju crnachku kombinaciju.

13 - tony tony ton - old skul arenbi. koliko je samo puta bolji od danashnjeg crap-a ... (pesma je stara oko 15ak godina)

18 - najbolji remiks, najbolja elekstro muzika, kako god da je nazovesh - ikada.

29 - ko je odgledao House MD 4tu sezonu finale, znace kolko je dobra i koja je uopshte stvar ;)

33 - Suavemente u RnB fazonu, daleko najbolja izvedba ove stvari

34 - najradosnija stvar ikad snimljena :p

note - ostali crap sa liste (dima bilan, tatu, vesna pisarovic, ) je stavljeno na listu zbog devojke .. ijak!

Svi se ubise od slusanja svega osim narodnjaka, a posle tri piva ih sve znaju i pevaju na sav glas ;)
Los licni piar ;)
Ja slusam sve, od narodnjaka do klasike (iliti , od dzenana do loco-a ili makao-a kada izadjem ... parafraziram) .... sve zavisi kakva mi je karma tog dana :D

Ja gde izlazim i posle 10 piva narodnaci nece biti pushteni, a i kad bi bili ja bi otishao odatle ;)

"GRAND" je svuda oko nas - tako da se to podrazumeva :-devil-: :D

Da su svuda okolo to ja tachno, al samo treba razviti manerve za izbegvanje :D

Tema je totalni off, a off topic soba je davno ukinuta.
Lock.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno