Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
????????????? Sta bre ko bre da bre ja bre ? Sta vam je cudno toliko (znam da se Toxic zeza ali nisam siguran za kokosh-hatera ) na 480/800 radi karta bez artifakta, ali ovo je sad off-topik...
????????????? Sta bre ko bre da bre ja bre ? Sta vam je cudno toliko (znam da se Toxic zeza ali nisam siguran za kokosh-hatera ) na 480/800 radi karta bez artifakta, ali ovo je sad off-topik...
Pazi sad 'vamo! Imam ovu ASUS V9570 sa FX5700LE cipom i ima 128bitnu magistralu i komotno se kartica klokuje do mile volje najstabilnije sto sam ja izvukao je 500 za clock i 585 za memoriju a da ne zeza texture u igricama i 3dmarku 03, btw u 3d marku 03 osvaja score od 3302 poena prilicno lep skoric za ovakvu kartu ali nikako ne mogu da prezalim sto sam prodao Radeon 9600 kada sam prodao stari komp i onda jos uznem ovo go***. ATI mi je terao 2793 u 3D marku na default settingsima a nikad nisam ni imao potrebe da je klokujem ko zna koliko bi terala kloknuta, ova 5700LE tera 2182 sa default podesavanjima. Pozdrav svima i ako je neko terao vise ovu karticu neka se javi