Bogami, moja Mafia trazi CD1... a za The Thing ne znam kol'ko si u pravu... video sam par review-ova i opisa i dosta mi se svidelo to sto sam video... Samo se navodi da je igra prilicno spora, odnosno, polako se odvija radnja.Miroslav je napisao(la):imam cudan utisak da covek nije odavle...
nego, mafia i ut2003 imaju na sebi krek koji ne zahteva cd tokom igre...
a the thing je ******
Miroslav je napisao(la):imam cudan utisak da covek nije odavle...
nego, mafia i ut2003 imaju na sebi krek koji ne zahteva cd tokom igre...
driver je napisao(la):Mafia jeste na 3 CDa, ali ko te tera da je qpish...iznajmish iz kluba ili u najgorem sluchaju podeli pare za 5 ortaka ako ti je bash frka 🙂
Mada samo da te upozorim, ako nemash bar neki 1.5GHz i GF2 ne pokushavaj ni da startujesh igru 🙂
Veruj mi... ova igra VREDI ta 3 diska.T|T|A|\| je napisao(la):Ej ej,samo me zanima sledece:
Danas sam video na cyber spaceu da je mafia na 3 Cd-a!!!!Da li je to istina ili su pogresili (daj boze)!?Ako nije,onda stvarno neverujem da je ona zaista zasluzna necije paznje,jer je 450 din za neku igru mnoogo (inace,sva sreca da su pirati zivi 🙂 )
ZIVELI PIRATI!!! cheers cheers cheers cheers
Bogami, driveru... nisam bas siguran u vezi toga...driver je napisao(la):Mada samo da te upozorim, ako nemash bar neki 1.5GHz i GF2 ne pokushavaj ni da startujesh igru 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari