Bogami, moja Mafia trazi CD1... a za The Thing ne znam kol'ko si u pravu... video sam par review-ova i opisa i dosta mi se svidelo to sto sam video... Samo se navodi da je igra prilicno spora, odnosno, polako se odvija radnja.Miroslav je napisao(la):imam cudan utisak da covek nije odavle...
nego, mafia i ut2003 imaju na sebi krek koji ne zahteva cd tokom igre...
a the thing je ******
Miroslav je napisao(la):imam cudan utisak da covek nije odavle...
nego, mafia i ut2003 imaju na sebi krek koji ne zahteva cd tokom igre...
driver je napisao(la):Mafia jeste na 3 CDa, ali ko te tera da je qpish...iznajmish iz kluba ili u najgorem sluchaju podeli pare za 5 ortaka ako ti je bash frka
Mada samo da te upozorim, ako nemash bar neki 1.5GHz i GF2 ne pokushavaj ni da startujesh igru![]()
Veruj mi... ova igra VREDI ta 3 diska.T|T|A|\| je napisao(la):Ej ej,samo me zanima sledece:
Danas sam video na cyber spaceu da je mafia na 3 Cd-a!!!!Da li je to istina ili su pogresili (daj boze)!?Ako nije,onda stvarno neverujem da je ona zaista zasluzna necije paznje,jer je 450 din za neku igru mnoogo (inace,sva sreca da su pirati zivi)
ZIVELI PIRATI!!! cheers cheers cheers cheers
Bogami, driveru... nisam bas siguran u vezi toga...driver je napisao(la):Mada samo da te upozorim, ako nemash bar neki 1.5GHz i GF2 ne pokushavaj ni da startujesh igru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari