Šta je novo?

Shta kupiti?

Organic

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2002
Poena
609
1)Mafia
2)Unrel Tournament 2003
3)The Thing

boom boom boom boom boom

igra mi se nesto ali ne znam sta...tj nema nichega zanimljivog sem ovoga ;)

Iznajmi Mafiu, skini no cd crack i tako je prdji, a Unreal 03 kupi :)

imam cudan utisak da covek nije odavle...

nego, mafia i ut2003 imaju na sebi krek koji ne zahteva cd tokom igre...

a the thing je ******

ako si za klanje ut ako si za single player mafiju

ipak ut ;)

Miroslav je napisao(la):

a the thing je ******
Bogami, moja Mafia trazi CD1... a za The Thing ne znam kol'ko si u pravu... video sam par review-ova i opisa i dosta mi se svidelo to sto sam video... Samo se navodi da je igra prilicno spora, odnosno, polako se odvija radnja.
Jesi li je ti igrao, pa pricas iz licnog iskustva? Daj neki veoma kratki opis.

Miroslav je napisao(la):

Mislis da i na orginalu postoje ti krekovi ? :)

Pozdrav!

!

Ej ej,samo me zanima sledece:
Danas sam video na cyber spaceu da je mafia na 3 Cd-a!!!!Da li je to istina ili su pogresili (daj boze)!?Ako nije,onda stvarno neverujem da je ona zaista zasluzna necije paznje,jer je 450 din za neku igru mnoogo (inace,sva sreca da su pirati zivi :) )
ZIVELI PIRATI!!! cheers cheers cheers cheers

Mafia jeste na 3 CDa, ali ko te tera da je qpish...iznajmish iz kluba ili u najgorem sluchaju podeli pare za 5 ortaka ako ti je bash frka :)
Mada samo da te upozorim, ako nemash bar neki 1.5GHz i GF2 ne pokushavaj ni da startujesh igru :)

e kupio sam mafiu i imam problem ;)elem;)ovako mashina je XP1600+,768DDR,Gainward GeForce4 Ti4200 64mbDDR ... ;) i igra radi savrsheno u 1280x1024 sa 4xAA ali... texture su nekako... ISPRANE... munte,blede... a stavljeno je sve na MAX.???boom

Ocigledno da kod nekih vec postoji No CD crack na Mafiji, a kod nekih ne. Kod mene nije bilo potrebno skidanje sa net-a. Ali u svakom slucaju vise se isplati iznajmljivanje + crack nego kupovanje.... Treba to koristiti kada imamo mogucnosticheers

driver je napisao(la):
Mafia jeste na 3 CDa, ali ko te tera da je qpish...iznajmish iz kluba ili u najgorem sluchaju podeli pare za 5 ortaka ako ti je bash frka :)
Mada samo da te upozorim, ako nemash bar neki 1.5GHz i GF2 ne pokushavaj ni da startujesh igru :)

Ja sam je poterao na duron 700@840
moze da se igra kad se smanji kvalitet textura i sl. ali opet... i tada se jasno primecuje da se komp jednostavno 'muchi' i u odredjenim trenucima igra je strasno spora... stvarno treba imati zivce za igranje na onakav nacin :)

Re: !

T|T|A|\| je napisao(la):
Ej ej,samo me zanima sledece:
Danas sam video na cyber spaceu da je mafia na 3 Cd-a!!!!Da li je to istina ili su pogresili (daj boze)!?Ako nije,onda stvarno neverujem da je ona zaista zasluzna necije paznje,jer je 450 din za neku igru mnoogo (inace,sva sreca da su pirati zivi :) )
ZIVELI PIRATI!!! cheers cheers cheers cheers
Veruj mi... ova igra VREDI ta 3 diska.

driver je napisao(la):
Bogami, driveru... nisam bas siguran u vezi toga...
Vec sam kukao: Tander 1.4 i GF3 na 220/530 i ludilo kol'ko secka... Doduse, imam samo 256 mega rama, ali opet... moram bre da spustam rezoluciju na 800x600, naravno u 16bit, a detalji na medium (jebi ga, moram i ja nesto da vidim... ipak je nova igra :p).
S druge strane, GTA3 na 1024x768x32 radi k'o zmaj sa svim detaljima na max... cisto ilustracije radi koliko je Mafia zahtevnija (odnosno, losije optimizovana), a i sve ostale igre picim na max.

Nazad
Vrh Dno