Santa je napisao(la):Koliko ja znam, ta igra je izasla jos prosle godine, ali je nisam igrao, jer je valjda ista kao i prva.
Pozdrav.
septimus je napisao(la):Valjda bi trebalo da ima neku razliku![]()
Imam ja NoCD patch, daj neki mail da ti posaljem.septimus je napisao(la):Imam josh jedno pitanje, da li imash/neko ima NOCD patch za DEUS EX, da ne moram da imam CD u drive-u
BTW skinuo sam neki NOCD ali kada ga startujem ne radi...
Minja je napisao(la):Imam ja NoCD patch, daj neki mail da ti posaljem.
Pozdrav, Miljan.
Minja je napisao(la):Poslato !
Proceprkaj malo po netu. Ja imam patch 1.014f. Glavni patch je za D3D, ostalo je manje vise kozmetika. Patch je tezak 4.9 MB tako da nema govora o mailovanjuseptimus je napisao(la):Vredi li skinuti neki patch za DEUS EX????
Imam osnovnu verziju sa "popravljenim" D3D-om...
Santa je napisao(la):Koliko ja znam, ta igra je izasla jos prosle godine, ali je nisam igrao, jer je valjda ista kao i prva. Sto se seckanja tice, Deus Ex je optimizovan za Voodoo kartice, tako da mozes da igras i na Radeon-u 9700 pro pa ce opet da secka.
Pozdrav.
Mali HoBiT je napisao(la):imas Deus EX 'new edition" koji je optimizovan za DX,i savrseno ide i na R9000pro,TI4200,R9500...
sa svim setovanjima na MAX.
imas Deus EX 'new edition" koji je optimizovan za DX,i savrseno ide i na R9000pro,TI4200,R9500...
Hajzl je napisao(la):GDE????????????
na netu samo zvanicni patchevi?????
GDE?????
Old edition + D3Dpatch = New edition
Pa da, ako imash "obichnu verziju" samo ti treba jedan .dll fajl (patch) da ispravi d3d, ne morash da trazish game of the year
Hajzl je napisao(la):to znam, imam ja patcheve.....ali me buni ovo "new edition"
Mali HoBiT-e da li mozes da nam kazes sta pise u igri....koja je verzija....ako nije problem
Poz!!
Pa i nije basseptimus je napisao(la):Doshao sam do onog dela kada se vracam iz HongKonga u NewYork...
Fenomenalno.... Nego, je li kraj blizu....???
septimus je napisao(la):Doshao sam do onog dela kada se vracam iz HongKonga u NewYork...
Fenomenalno.... Nego, je li kraj blizu....???
Ehm.. nije bio svemirski zahtevan nego lose optimizovan tj unrealov engine je prilagodjen za 3Dfx kartice. Svojevremeno sam ga terao sa maximalnim nivoom detalja u 1024x768 i u 1280x1024 samo je tada tekst bio suvise sitan. Sve to na Celeronu 466 i naravno V3 2000 u Glide rezimu rada.morbius je napisao(la):Najbolja igra svih vremena. Ja nisam jurio patcheve za moj game of the year edition, jednostavno sam smanjio paletu na 16 bita i sve je bilo u redu. Ako i ima neke razlike u odnosu na prvo izdanje ja za nju ne znam. Kada se pojavio deus ex je bio svemirski zahtevan. Nekako ocekujem da ce i nastavak produziti tradiciju pa zato cekam da izadje deus ex 2 pa tek onda da moju dvojku MX zamenim novom grafickom. Ne mogu da iscekam taj dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari