Šta je novo?

Shta je ovo: "Deus Ex Exp. : Game of the year edition&q

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Kakva je to expanzija i da li podize verziju osnovne igre?

I josh neshto, igra je totalno neoptimizovana, secka: 800x600, 1024x768, 640x480.... Moze li se to popraviti

Koliko ja znam, ta igra je izasla jos prosle godine, ali je nisam igrao, jer je valjda ista kao i prva. Sto se seckanja tice, Deus Ex je optimizovan za Voodoo kartice, tako da mozes da igras i na Radeon-u 9700 pro pa ce opet da secka.

Pozdrav.

Santa je napisao(la):
Koliko ja znam, ta igra je izasla jos prosle godine, ali je nisam igrao, jer je valjda ista kao i prva.
Pozdrav.

Valjda bi trebalo da ima neku razliku :confused:

septimus je napisao(la):
Valjda bi trebalo da ima neku razliku :confused:

Stvarno ne znam, ja cak u naslovu nisam ni primetio ono EXP. Drugar je doneo kod njega u igraonicu, i ja sam se bio istripovao da je to samo specijalno izdanje: znas ono knjiga itd..., od cega mi nemamo nikakve koristi.

Imam josh jedno pitanje, da li imash/neko ima NOCD patch za DEUS EX, da ne moram da imam CD u drive-u
BTW skinuo sam neki NOCD ali kada ga startujem ne radi...

septimus je napisao(la):
Imam josh jedno pitanje, da li imash/neko ima NOCD patch za DEUS EX, da ne moram da imam CD u drive-u
BTW skinuo sam neki NOCD ali kada ga startujem ne radi...
Imam ja NoCD patch, daj neki mail da ti posaljem.
Pozdrav, Miljan.

Razlika bi trebalo da je u tome sto ova game of the year edition orginalno dolazi na dva diska, tj na drugom je muzika iz igre, ali taj disk kod nas izgleda nije stizao:( .

Vredi li skinuti neki patch za DEUS EX????

Imam osnovnu verziju sa "popravljenim" D3D-om...

septimus je napisao(la):
Vredi li skinuti neki patch za DEUS EX????

Imam osnovnu verziju sa "popravljenim" D3D-om...
Proceprkaj malo po netu. Ja imam patch 1.014f. Glavni patch je za D3D, ostalo je manje vise kozmetika. Patch je tezak 4.9 MB tako da nema govora o mailovanju :p
Sve najbolje.

Ako je shminka, onda nije bitno... 4MB nije puno za download ali kako sam D3D vec popravio, onda je to to...

Santa je napisao(la):
Koliko ja znam, ta igra je izasla jos prosle godine, ali je nisam igrao, jer je valjda ista kao i prva. Sto se seckanja tice, Deus Ex je optimizovan za Voodoo kartice, tako da mozes da igras i na Radeon-u 9700 pro pa ce opet da secka.

Pozdrav.

imas Deus EX 'new edition" koji je optimizovan za DX,i savrseno ide i na R9000pro,TI4200,R9500...
sa svim setovanjima na MAX.

Mali HoBiT je napisao(la):
imas Deus EX 'new edition" koji je optimizovan za DX,i savrseno ide i na R9000pro,TI4200,R9500...
sa svim setovanjima na MAX.

Hvala na informaciji, ali ipak.... Signatura govori sve:D

Pozdrav :wave;

GDE????????????

na netu samo zvanicni patchevi?????

GDE?????

Hajzl je napisao(la):
GDE????????????

na netu samo zvanicni patchevi?????

GDE?????

ja sam ga pazario pre godinu dana kod starog merkatora na tezgi,ajde ako bas hoces donesi mi CD ja cu ti narezati,ostavi neki kontakt tel na PM.

nigde na netu nisam naisao na tako nesto, samo na patch kojim je poboljsan D3D.....

ovoe nedelje sam u nekoj frci, pa ako nije problem PM-ovacu ti sledece nedelje....

Old edition + D3Dpatch = New edition

Pa da, ako imash "obichnu verziju" samo ti treba jedan .dll fajl (patch) da ispravi d3d, ne morash da trazish game of the year

Pa da, ako imash "obichnu verziju" samo ti treba jedan .dll fajl (patch) da ispravi d3d, ne morash da trazish game of the year

to znam, imam ja patcheve.....ali me buni ovo "new edition"

Mali HoBiT-e da li mozes da nam kazes sta pise u igri....koja je verzija....ako nije problem

Poz!!

Hajzl je napisao(la):
to znam, imam ja patcheve.....ali me buni ovo "new edition"

Mali HoBiT-e da li mozes da nam kazes sta pise u igri....koja je verzija....ako nije problem

Poz!!

napisacu u toku noci,mrzi me sada da je instaliram...

Doshao sam do onog dela kada se vracam iz HongKonga u NewYork...
Fenomenalno.... Nego, je li kraj blizu....???

septimus je napisao(la):
Pa i nije bas :)
Uzivaj.

septimus je napisao(la):

uuu, pa tu si na polovini :) :D
sada tek postaje najinteresantnije....

Najbolja igra svih vremena. Ja nisam jurio patcheve za moj game of the year edition, jednostavno sam smanjio paletu na 16 bita i sve je bilo u redu. Ako i ima neke razlike u odnosu na prvo izdanje ja za nju ne znam. Kada se pojavio deus ex je bio svemirski zahtevan. Nekako ocekujem da ce i nastavak produziti tradiciju pa zato cekam da izadje deus ex 2 pa tek onda da moju dvojku MX zamenim novom grafickom. Ne mogu da iscekam taj dan.

morbius je napisao(la):
Najbolja igra svih vremena. Ja nisam jurio patcheve za moj game of the year edition, jednostavno sam smanjio paletu na 16 bita i sve je bilo u redu. Ako i ima neke razlike u odnosu na prvo izdanje ja za nju ne znam. Kada se pojavio deus ex je bio svemirski zahtevan. Nekako ocekujem da ce i nastavak produziti tradiciju pa zato cekam da izadje deus ex 2 pa tek onda da moju dvojku MX zamenim novom grafickom. Ne mogu da iscekam taj dan.
Ehm.. nije bio svemirski zahtevan nego lose optimizovan tj unrealov engine je prilagodjen za 3Dfx kartice. Svojevremeno sam ga terao sa maximalnim nivoom detalja u 1024x768 i u 1280x1024 samo je tada tekst bio suvise sitan. Sve to na Celeronu 466 i naravno V3 2000 u Glide rezimu rada.

Nazad
Vrh Dno