Šta je novo?

Shoppster (zabranjeno traženje vaučera -> sledi instant ban)

Na kraju, da li je bilo do Shoppstera ili do Dexpressa?

Od 3 narudžbine koje sam do sada imao na Shoppsteru, samo 1 je prošla bez ikakvih problema. Poslednja je bila najgora. Naručio sam nekoliko artikala - za jedan se ispostavilo da nije na stanju, pa mi ga nisu ni poslali (bez pitanja da li želim da odustanem od porudžbine), jedan je stigao na vreme, a za jedan su pogrešili i poslali nešto drugo. Tek posle skoro mesec dana sam dobio zamenu za ono što sam naručio.

Kapiram da nije potpuno ni do njih, već i do firmi koje preko njih prodaju, ali su mnogo loše organizovani i verovatno neću više ništa naručivati tamo, osim ako budu imali neki mnogo dobar popust.

Radi li ovaj shoppster uopste? Napravio sam porudzbinu u cetvrtak, nit traga nit glasa od njih - status je "u obradi". Da znam da li da porucujem sa drugog mesta..

Prilikom pravljenja porudzbine jasno pise ocekivano vreme dostave..3 do 5 ili 5 do 7 radnih dana...nemoj ocekivati nikakav poziv ili sl vec kada se roba posalje dobijes mejl da je kurirska preuzela..s obzirom da si u cetvrtak porucio petak je bio prvi radni dan..tako da do kraja ove nedelje vrv ocekuj isporuku

Hvala na info, mrdnuo se status na poslato kada odem na nalog. Nisam primetio nigde ocekivano vreme dostave, mail je jedino stigao da je porudzbina kreirana i da nije potvrdnjena, pa zato pitao.

e hvala za nfo. video tvoj post i narucio par stvari koje sam i onako morao da jurim. danas stigao i kod za popust. isporuku imaju na paketomat 100m od mene. super lepo.

Veće amatere i prevarante retko srećem.

Prilozi

• Screenshot_2022-11-17-11-21-08-125_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-17-11-21-08-125_com.android.chrome.jpg
    88.8 KB · Pregleda: 211
Sta ti ovde tacno smeta? Porudzbina otkazana jer proizvod vrv nema na stanju kod dobavljaca....vrv ulistan na sajt odavno i rasprodao se,a naravno ne postoji mogucnost da shoppster to zna sve dok neko proizvod ne poruci.

Verujem da njemu ne smeta sto mu je porudzbina otkazana vec sto od 5 zadnjih otkazane su mu 3....to i nije bas za pohvalu. Azurnost proizvoda je onda mnogo slaba ili su se negde zeznuli sa cenom pa posle stavljaju lazni status da nema na stanju ;)

Sta ti ovde tacno smeta? Porudzbina otkazana jer proizvod vrv nema na stanju kod dobavljaca....vrv ulistan na sajt odavno i rasprodao se,a naravno ne postoji mogucnost da shoppster to zna sve dok neko proizvod ne poruci.
Ništa, sve je odlično. Ja se ulogujem na stranicu, izaberem proizvod za koji piše da je na stanju, isporuka za 3-5 dana. Platim proizvod. Za 8 dana me obaveste da ipak nije na stanju. Vrate mi novac, malo pomažem banku provizijom, šta fali. I tako u tri od pet kupovina. Mislim da su sjajni.

pa to je kod nas koncept internet kupovine,pisalo se dosta puta....proizvodi su kod dobavljaca a ne u magacinu shoppstera,kao sto rekoh dok neko ne poruci odredjeni proizvod prodavac ne zna da li ga ima na stanju.Zato vecina ljudi praktikuje da pre porucivanja izdvoji jako kratko vreme da pusti mejl ili pozove i proveri

pa to je kod nas koncept internet kupovine,pisalo se dosta puta....proizvodi su kod dobavljaca a ne u magacinu shoppstera,kao sto rekoh dok neko ne poruci odredjeni proizvod prodavac ne zna da li ga ima na stanju.Zato vecina ljudi praktikuje da pre porucivanja izdvoji jako kratko vreme da pusti mejl ili pozove i proveri
Mislim da morate da promenite koncept i da izbacite opciju plaćanja unapred. Takođe bi trebalo da ne pišete da je proizvod na stanju već da ćete proveriti raspoloživost. Pisao sam i vašoj podršci. Hvala Miloše.

Ja samo placanje pouzecem, pa kad stigne ako stigne, a te fore da ja platim, a posle drndanje da vrate, neka hvala!

Mislim da morate da promenite koncept i da izbacite opciju plaćanja unapred. Takođe bi trebalo da ne pišete da je proizvod na stanju već da ćete proveriti raspoloživost. Pisao sam i vašoj podršci. Hvala Miloše.
kad sam napisao NAS mislio sam na zemlju ,a ne da sam u shoppsteru :) u Srbiji sve internet trgovine rade po istom principu

Ja ne mogu da verujem da Shoppster još uvek pilićari.
Danas podigao paket, trebalo da ima dva identična proizvoda kad vidim, piše težina 2.5 kg... A trebalo je da bude bar 4. Dakle, jedan fali. I to uopšte vrednost porudžbine nije mala.
U kutiji uredno ispostavljen račun za oba proizvoda. Srećom sve platio karticom, kao i uvek.
Odmah podneo reklamaciju telefonom, zavedena i dobio mejl o istoj. Zvaće neko iz tog sektora.
Zvali posle pola sata. Izvinjavaju se, ali ono, kao to se dešava, kao što pada kiša. Eto, ljudi greše, pa zaborave čak jedan proizvod da spakuju, može im se. BIlo gužve. Kako možeš da štampaš otpremnicu, predaš kuriru i niko ne primeti da nije sve tu? Ili po sistemu ako prođe prođe?
Da je hiljadu dinara, možda se ne bih cimao.
Ovakve postupke ja stvarno ne mogu da opravdam i razumem. Kako li se nikad ništa ne dogodi njima na štetu?
Da umesto dva spakuju tri?
Zanimljive greške. Uvek pakuju manje, a vidim na ovoj temi još primera.
Kažu, poslaće nekad, u toku ove nedelje. Valjda. Ne kažu ni kad, ni da li ću dobiti broj te pošiljke.
Hajde da vidimo.
Što se mene tiče, ovim ispadom su za mene završili. 15 godina kupujem preko interneta od mnogo manjih i manje profesionalnih prodavnica, ovakav lom još nisam doživeo. POmislio sam da mi je neko ukrao paket pre nego što sam pročitao šta piše na deklaraciji.

Narucio u ponedeljak, danas petak jos nema paketa, ima li neko slican slucaj?

Narucio Akvafor filtere V200 sto traju godinu dana preko shoppstera. Ne placa se postarina a paketomat mi blizu i podignem u utorak. Dodjem kuci otvorim i filterima jos prosle godine istekao rok. Datum proizvodnje 19/09/19, 3 godine je rok, jos u septembru 22 bio neupotrebljiv i oni ga prodaju. Reklamiram i javlja se sutra tip kao zvacemoi dobavljaca i ako nema vracamo pare javljam ti popodne, To je bilo u sredu. U petak pitam ne javi se tip, jel' ziv, podseticemo ga u ponedeljak, odgovor. Neozbiljna firma, aovamo imaju kanal na TV.

Letos sam preko njih kupi MiVue dash kameru za auto na nekom ludačkom popustu (oko 50%).
Podignem na paketomatu, otvorim paket a kutija sa kamerom otvarana, kamerica dirana prstima (masne fleke)...
Blam!
Na sreću, sve radi kako treba pa nisam dizao dževu - ne znam kako bih dokazao.
Baš neozbiljno

Znaci da se preskoci kupovina kod njih!? Na Ananasu sam doziveo licna iskustva,al pokupio sve sto me zanimalo,sad vidim nekih zanimljivih stvari na Bazzaru,kako je on pozicioniram u odnosu na Ananas i Shoppster? Kakva su vam iskustva?

Nisam baš neki kupac, online, jurio sam ovakvu kameru pa natrčah na ovu akciju. Možda je ovo samo moje iskustvo - nemam pojma šta da ti kažem

Nisam baš neki kupac, online, jurio sam ovakvu kameru pa natrčah na ovu akciju. Možda je ovo samo moje iskustvo - nemam pojma šta da ti kažem
Znam,ali nisi jedini sa negativnim iskustvima. Zato i treba svako da pise svoja iskustva sa bilo cim,jer sto vise prica to realnija slika za svakog novog konzumenta (ustvari,samo za one koji hoce da se vrate bar par strana unazad u topicima :D)

Znaci da se preskoci kupovina kod njih!? Na Ananasu sam doziveo licna iskustva,al pokupio sve sto me zanimalo,sad vidim nekih zanimljivih stvari na Bazzaru,kako je on pozicioniram u odnosu na Ananas i Shoppster? Kakva su vam iskustva?
Kupovao sam sa Bazzara dosta puta, korektni su, ali slicno iskustvo kao i na ostalim. Imao sam jedno vracanje, jedno otkazivanje s njihove strane, ali nista nekorektno, sve u granicama normale i povremenih problema koji mogu da se dese svima. Generalno imam vrlo slicna pozitivna iskustva na svim e-marketima (Ananas, Bazzar, Shoppster, ePlaneta itd), iako je Ananas pobedio sto se tice popusta i vaucera. :) ePlaneta ima najslabiju ponudu cini mi se, i najsporiji su. Shoppster ima dobru podrsku i azurni su, brzo odogvaraju, cak i telefonom zovu kada postoji problem. Mada istina, kod njih bih rekao da je bilo najvise problema i vracanja robe. Povremeno daju dobre akcije, ali je broj proizvoda mali pa se brzo razgrabi ako je nesto bas dobro.

Kad si vec spomenuo Bazzar, mozda ti bude interesantno:
Takodje Intenso baterije su kod njih povoljne.

Kad si vec spomenuo Bazzar, mozda ti bude interesantno:
Takodje Intenso baterije su kod njih povoljne.
Pa ja zbog toga i pitam kakva su iskustva na Bazzaru.... ne verujem. Da nisi neki AI clan ovog foruma? :D Dosta je dobra cena,a vec sam kupio na Ananasu isto to i prvo se razocarao jer uz uredjaj ne stize sapun,nego sam slucajno porucio sapun kao da imam jedan viska,a u sustini se svelo samo na to da sam kompletirao uredjaj. E sad sam hteo i odatle da porucim,ali nisam nacisto da l tu uredjaj isto dodje bez sapuna ili dodje kompletan plus jos jedan gratis sapun. Pitam jer sam na youtubu u otpakivanjima gledao da stigne "kompletan uredjaj." Dok eto meni sa Ananasa stigla samo "gornja polovina" :D Inace super spravica.Preporuka

Da, svuda je samo uredjaj bez sapuna, ovo je posebna akcija na Bazzaru, uz odlicnu cenu za komplet. Na ePlaneti je bio sapun za 500din da se uzme posebno, ali mislim da se akcija zavrsila.

EDIT:
Vise nije na onakvom popustu:

Bio je 575 din
1675032551770.png

Inace, na slici su tri, ali se dobija jedan naravno, i nije beli miris, vec je roze, isti kao i taj sa Bazzara.

Nazad
Vrh Dno