Šta je novo?

Shogun 2: Total War

Malo odskacem od teme ali jel ste probali mod za tw: stainless steel. Za sve one kojima se vise svidja medieval od shogun-a preporuka za mod :D

Presao sam pre par nedelja sa Samatsu klanom ( ili kako god ), pa sad pravim pauzu. Planiram da opet krenem za 2-3 nedelje :)

Odlicna ekspanzija, bolja mi je od main igre.

I meni, kneel fire je odlican :D 2 veterana koji dodaju reload skill, jedinice sa 7-8^ kao sto sam imao... I bez kneel fire je preko 100 :D I ako se imaju britanski ili francuski marinci, to je jos brze :d
Putovanje vozom je takodje kul uradjeno :) I FPS deo je... nzn.... Obozavam da vodim brodove u borbama, pucam i kontrolisem ih :d Samo mi je malo cudno uradjeno, nadao sam se da ce moci i u vis da se puca sa topovima a ono... :/ Ali nevazno, i dalje je odlicno uradjeno :)

Mnogo mi se svidja FOtS, preprepredobro je uradjena ekspanzija :)

Poslednja izmena:
Ima li neko trenera koji radi za v.1.10. build 4768 ?
Rade li cheats na update-ovanom shogunu 2 ?

Ajde obradujte me sa trenerom ili varalicama!

A kako se deinstalira Total War Shogun 2 READNFO - FLT verzija igre?
Ja nigde ne nadjoh mogucnost deinstaliranja?
Je li samo sledi brisanje citavog foldera i ikne na desktopu i kraj? Jos negde nesto treba obrisati ?

Jos uvek me zanima da li ima neko trenera koji radi u svim svojim funkcijama a ne samo one 2 promo ?

Ne deinstalira se verzija koju imas, obrisi je rucno. To je ripovana verzija igre

Nazad
Vrh Dno