Šta je novo?

Shein je stigao u Srbiju

Devojka je upravo preuzela paket.
DHL je doneo, ravno 7 dana dana od dana narucivanja.
Ovo je bilo bas brzo iskreno.

• Interesting
Reagovanja: M J
Brže nego ikea kod nas. Tačno 9 dana od pravljenja porudžbine mi je stigao mejl da ipak nemaju na stanju.

To apsolutno važi za fine stvari, za gaće, krpe i druge džidža bodže je skroz ok, jer skuplje varijante i ne postoje :D
Postoje i za te stvari, ali za 1% ljudi, to je drugi nivo skroz.

I meni stigao danas, iako im je prva projekcija bila petak, za 3 dana bukvalno, neverovatno zaista!

Kvalitet proizvoda znamo li kakav je?
Ona je uzela 3 majice kratkih rukava, farmerice i jednu dugih rukava.
Prenosim njene utiske jer ja nisam stigao da vidim:
Majice odlicne, s obzirom da su poliester izgledaju super i nisu providne izrada deluje kvalitetno.
Farke onako, vidi se da su jeftinije. Nisu nigde pocepane ili popucalih savova ali se na pogled vidi da su jeftine.
Velicine odgovaraju EU velicinama tako da tu nije bilo problema.

Sve u svemu kaze da je zadovoljna i da ce definitivno biti i druge porudzbine :D

Ja koliko znam Shein zvanicno jos nije stigao kod nas trebalo bi od NG negde procitah, da su u fazi potpisivanja papira i ugovora sa nasom drzavom e sad dal ce kao i u Temu biti tada moguce samo do 50€ naruciti videcemo, sad dok nas nema zvanicno moze i preko 50€.
Drugo, kakva je situacija sa povratom robe u slucaju manjeg/veceg broja farka, majca itd... Zna li se sta jel free kao na Temu ili nije, pretpostavljam da sad nije a moguce da ce biti kad bude zvanicno podrzana nasa zemlja.

Ne znam sta mislis kad kazes nije zvanicno stigao?
Uredno se bira zemlja Srbija i valuta RSD.
Porudzbine funkcionisu najnormalnije.

• Like
Reagovanja: uji
Ja narucio 06.10. mikrofon od 22 evra, dostava dzabe (jer sam presao iznos od 19 ili 20 evra, ne secam se tacno koja cifra je bila) i stiglo danas 10.10 bez dodatnih troskova.
Nikad mi paket nije stigao iz kine za 4 dana.
Bukvalno i meni isto..narucio 06.10. uvece, stiglo pre 2 sata...
Sve stiglo sto je i naruceno, ok kvalitet za ono sto je naruceno..sad mozda narucim malo vise :)

Problem je, kod mene barem, što sve više i više proizvoda ne upada pod free shiping.
Može da se probere naravno ali ono što je mene baš zanimalo ne upada.
U prva dva paketa od nekih 10 artikala dva nije hteo da pošalje jer ne mogu sa free shipingom, hteo pre par dana još jedan paket i od nekih 10 artikala 8 nije htelo.
Glupa fora je da ti to kaže tek kada odeš na checkout i klikneš dugme za plaćanje, možda ima to da se vidi i na samom artiklu ali nisam primetio.

Pozdrav, poručio sam robu u vrednosti 2300 din i kliknuti na ubrzanje isporuku. Stigao mi je neki mejl da potvrdimo isporuku preko DHL. Da li se to dodatno plaća poštarinua?

Možda treba nešto da se potvrdi i dodatno plati, kad se klikne na ubrzanje isporuke. 🤷‍♂️ Nisam kliktao na to, jer i ovako stiže brzo. Možda to bude imalo smisla kad krene malo veća navala, pa stvarno bude isporuka za 15 do 30 dana (kao što sad piše), a to ubrza na 6-7 dana.

Možda treba nešto da se potvrdi i dodatno plati, kad se klikne na ubrzanje isporuke. 🤷‍♂️ Nisam kliktao na to, jer i ovako stiže brzo. Možda to bude imalo smisla kad krene malo veća navala, pa stvarno bude isporuka za 15 do 30 dana (kao što sad piše), a to ubrza na 6-7 dana.
Potvrdio sam dostavu i izabrao mesto, koja bi trebalo da bude 21.10. Ništa dodatno nisam plaćao. Videću prilikom preuzimanja, pa ću ostaviti komentar ovde.

i meni stiglo u petak poruceno da je procenjeno da stigne u cetvrtak poruka od dhl.Paket oko 2500din bez postarine tj bila je free zbog iznosa.Bas cu da potvrdim dal su tacni sa statusima

Ona je uzela 3 majice kratkih rukava, farmerice i jednu dugih rukava.
Prenosim njene utiske jer ja nisam stigao da vidim:
Majice odlicne, s obzirom da su poliester izgledaju super i nisu providne izrada deluje kvalitetno.
Farke onako, vidi se da su jeftinije. Nisu nigde pocepane ili popucalih savova ali se na pogled vidi da su jeftine.
Velicine odgovaraju EU velicinama tako da tu nije bilo problema.

Sve u svemu kaze da je zadovoljna i da ce definitivno biti i druge porudzbine :D
Mene zanima da li joj je DHL doneo paket na adresu? Meni je stigla poruka da preusmerim paket u A1 poslovnicu pa nemam pojma da li da to uradim ili da cekam da mi donesu na kucni prag 🤣

Na adresu je doneo kurir DHL-a.

I meni danas doneo kurir dhl isto onu porudzbinu sto je bila procenjena za cetvrtak pravo su me iznenadili u petak poruceno danas stiglo.Nisam navikao nikad na ovakvu brzinu isporuke.

Kad ne ide na carinu onda isporuči DHL express obično isti dan kada ga i uzmu, super brzo.
Ako se carini onda su kilavi, posebno ako ima problema sa dokumentacijom, čak i kad nije do tebe i tvoje dokumentacije, nego do onoga koji je poslao paket.

Ja sad istam gace i carape site ko sa temu/ali nema tu nista bolje, uglavnom za to jos ok donekle jer specifikacije lazu debelo, kad imas nesto u lidl cena slicna a kvalitetnije, kome treba nesto od poliestera onda je uglavnom bolje, ali pamuk nikako jer su specifikacije naduvane i tu uvaljuju tezak bofl

Garderoba je uglavnom poliester (duksevi, majice kratkih rukava...) ?

Poručio sam u petak neke sitne alatke i sitne gluposti (ništa od garderobe :)) i već je danas stigao paket! Deluje sve ok, kvalitet isti kao sa Ali-ja i Temu-a, a cene slične, za većinu stvari, tako da je ovo super, dok ne krene navala. 😁
Pored garderobe i obuće, izbor svega ostalog je dosta slabiji nego kod drugih kineza, ali ono što imaju je ok. Dobro je što ima i skupljih stvari od 50€. E sad, videćemo da li će to ograničiti kad masovnije i "zvaničnije" krenu da rade kod nas.

I meni stiglo danas, preuzeo u poslovnici A1.
Četiri dana ranije.

Da li vam je možda stigla poruka na whatsapp-u od DHL-a da treba da im pošaljete svoj potpis? Meni je stigla poruka i mejl i uopšte nemam ponuđenu opciju za dostavu na kućnu adresu nego samo A1 poslovnice, ne razumem zašto je to tako

Da li vam je možda stigla poruka na whatsapp-u od DHL-a da treba da im pošaljete svoj potpis? Meni je stigla poruka i mejl i uopšte nemam ponuđenu opciju za dostavu na kućnu adresu nego samo A1 poslovnice, ne razumem zašto je to tako
I mene je zbunila ta poruka, u sustini znaci AKO NE ZELIS na kucnu adresu mozes na neku od tih opcija, ako nista ne diras, tj. ignorises poruku, stize ti na vrata...

Nazad
Vrh Dno