Šta je novo?

Sharp Full Hd LCD

DickOverfrick

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2009
Poena
300
Odlucio sam se da kupim Full HD LCD televizor koji ce mi uglavnom sluziti kao monitor. Na racunaru uglavnom gledam filmove, slusam muziku i surfujem. Ponekad odradim nesto, ali nista vezano za obradjivanje fotografija i sl. Dvoumim se izmedju ova 2 modela:

http://www.itsvet.com/proizvod/sharp-lc-32dh65e-lcd-tv/comp_comp_monitor/651/1432
http://www.itsvet.com/proizvod/sharp-lc-32d65e-lcd-tv/comp_comp_monitor/651/1287

koliko vidim potpuno su isti po karakteristikama, a i potpuno isto izgledaju sudeci po slikama koje sam nasao na internetu. Razlika u ceni i nije bas tako mala. Posto se slabo razumem u karakteristike, da li su ova dva gorepomenuta televizora imaju dobre karakteristike?

Rezolucija : 1920x1080 px
Osvetljenje : 450 cd/m2
Kontrast : 20000 :1
Vreme odziva : 6 ms

sta bi mi vi preporucili?

Sharp LC-32D65E je odlichan, kupio sam isti svojoj tashti, veoma je zadovoljna. On ima neki novi chip koji daje efekat kao 100Hz, tj. nema "cepanja slike" pri brzim scenama u filmovima shto je po meni veoma vazno ako gledash BD ripove na njemu. Jedino shto ovaj tv nema je picture in picture...

ma ništa mu ne fali daleko od toga. to je plejer iz nove serije sa XDE tehnologijom. takoreći post HD-DVD proizvod, jer nakon kraha HD-DVD-a Toshiba se skoncentrisala samo na to kako od običnih DVD filmova napraviti "skoro" HD film. u kombinaciji sa tim tv-om koji i sam čini čuda sa (digitalnom) slikom, svaki film bi trebao odlično da izgleda.

al stvarno to kad se pojavilo za 50000, je bila jako jako dobra kupovina. best buy.

Nema "soap opera" efekta u filmovima tj. ne gubi se "film look"?

Kada je tashta birala lcd, otishli smo u radnju gde je stajalo jedno 30-ak raznih modela velichine 32" (Media markt u Moskvi), svi su pokazivali isti demo film koji je bio 1080p. Posle nekoliko minuta gledanja svih ekrana, ovaj Sharp je bio izabran chak iako su pored njega bili 100Hz modeli. Slika zaista izgleda odlichno na njemu.

50 000 za ful hd, to je bas bilo jeftino..

Jel to isti model Toshiba xv550p ?

A sta hvali ovom dvd playeru,vidim da mu je cena oko 90e

1.Da
2.Trenutno Best bay i po ceni i po karakteristikama DVD plyeri su:
-Philips 3260 u metrou 3800 din
-Philips 7990 HDMI oko 70 e
3.Playeri koji pustaju i mkv fajlove i subtitlove:
-WD TV HD Media Player, USB2, HDMI oko 12500 din

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno