Brate srecni smo,ali kad nas već deru ko ovce a imamo najsporiji net u Evropi i na svetu i na Balkanu,bar moze da radi kako treba:wall:daj bre sta kukate,budimo sretni sto i ovo imamo![]()
Isto i kod mene :S:Meni je sinoc, malo posle ponoci, opet "umro" Sezampro... Od jutros sve radi normalno.
Wow! Da, "problem je u modemu"... Problem je u TELEKOMU!!!Meni zadnjih par dana veza puca na svakih par sati...Zvao sam juce opet podrsku i danas idem kao da menjam modem(kao problem je u modemu)...Bas me zanima ako nastavi da puca sta ce onda biti problem
Pa evo sad imam nov modem i videcemo sta ce biti sad izgovor..Nadam se da nece biti potrebe za tim i da ce ovaj bedni net koji imam raditi kako treba...A sto se tice neta,šta reći,dobro je što Lelekom nema Monopol
Brate jel si cuo ti nekad za cinizam i ironiju???:dLOL kako bwe nema monopol. Da stvarno nema ne bi se mi ovako patili sa netom![]()
Imas u opcijama da izaberes redial, znaci ides na control panel pa network connections i onda desni klik na sezampro konekciju pa properties pa onda options i tu imas opciju redail if line is dropped koja treba da bude cekirana, za opciju time between redial attempts stavi 10 sekundi.Primetio sam da mi stalno puca veza na torentima i primetio sam takodje kad burazer koristi Facebook... Ima nekog sa slicnim problemima i zna u cemu je problem? Preselo mi vise skidanje Top Gear-a jer svakih sat vremena pukne veza. Aj da odma pitam, ima li neka fora da se sama veza rekonektuje posle pucanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari