Ovako. Do sad sam promenio mozda 5 provajdera i sa svakog sam mogao da saljem sa naloga na yahoo.co.uk iz outlook-a. Samo stavim smtp trenutnog provajdera i to sve lepo radi. To kod sezama nece. Al ajd sto nece da radi yahoo.co.uk nego neci ni sezampro mail da radi. Ja zovem tehnicku podrsku, al ko da sam pozvao autobusku stanicu. Ja ga pitam u cemu je problem, a on neki nema si pojma poceo da mi prica neke nepovezane stvari, niti mene slusa, prica tamo jos sa nekim. Ja ga pitam u cemu je problem i sve sto mi je reko je da ponovo otvorim nalog. Ja se cudim kakve mi bre ovo gluposti prica, kaze da izbrisem pa da ponovo otvorim nalog, kao da ce to necemu da pomogne.
Drug mi rece da skinem Local SMTP Relay Server i uspeo sam da posaljem juce par mail-ova, i danas, ali nece jedan da ode pa to mu je. Zeza. Ne znam kakva je to greska do sezama. Imaju li oni neku STVARNU tehnicku podrsku, a ne metalostrugare koji se javljaju na telefon jer tamo treba da se javi neko ko zna da pomogne, a ne neko ko samo popunjava fotelju da ne bude prazna.
Pozdrav.