Ima, kad se uplati min. 6 meseci pretplate odjednom.Geek_master je napisao(la):Mene kopka onih 10% popusta u sezamu... to znaci da je flat 849 - 85 = 764 dinara... bice zanimljivo videti da li ce to ostati tako.
\RasetaM je napisao(la):i ono najvaznije a meni skroz nerazumljivo kazu da ako ostavim neki racunar preko noci da skida podatke a da ja nisam pored njega da ce oni to znati i da ce mi prekinuti vezu i ukinuti pretplatu
drapin je napisao(la):Da li vi ljudi shvatate koliko je ovo revolucionarno za nase prilike ???
Flat rate za 1000din jeftinije nego bilo gde do sada, to je zaista nevidjeno
RasetaM je napisao(la):i ono najvaznije a meni skroz nerazumljivo kazu da ako ostavim neki racunar preko noci da skida podatke a da ja nisam pored njega da ce oni to znati i da ce mi prekinuti vezu i ukinuti pretplatu
Tacno tako !delimir je napisao(la):Meni nema nista gore, nego kada ne mogu da dobijem provajderov broj - nekako imam uvek osecaj da sam magarac i da mi tamo kod njih stoje zarobljene pare i uvek mi dodje da ih pozovem i da im se najbem keve, ali i tehnicka podrska je uvek zauzeta![]()
Ali, nekako ipak mislim da je ovo fora da se navuku musterije i uplate flat za vise meseci, a mi "reklamaciju uvazavamo, ali pare ne vracamo".
drapin je napisao(la):Da li vi ljudi shvatate koliko je ovo revolucionarno za nase prilike ???
Flat rate za 1000din jeftinije nego bilo gde do sada, to je zaista nevidjeno :!:![]()
Razumem da sve zavisi od potreba i navika...ja sam na flat-u vec par godina, poslednji mesec sam pokusao malo da se "obuzdam" i presao na profi pretplatu kod Sezam-a (60@world+1 dnevno@home)...sta da kazem, vec pun mi je kofer bio za tih mesec dana stalnog gledanja na sat, prebacivanja iz home u world, taktiziranja sa satnicom, neprospavanih noci tj. cekanja 03h, dokupljivanja sati i ostalih gluposti ! :S
Sad za iste pare ponovo imam flat. cheers
A Sezam uopste nije tako los. U odnosu na YUBC se trenutno veza isto tako uvek dobija iz prve u bilo koje doba, za surf jeste podosta losije ali za download s obzirom na ogranicenja nasih linija i centrala gotovo da nema razlike, i preko jednog i preko drugog provajdera realni prosecni download je oko 5,5-6kb/s.
Samo da se ne procuje previse ova jeftinoca, barem dok i ostali ne spuste cene, jer ce da se odmah zaguse linije i onda nista od svega ! Zato neka ovo ostane "medju nama"...
:mrgreen:
drapin je napisao(la):Samo da se ne procuje previse ova jeftinoca, barem dok i ostali ne spuste cene, jer ce da se odmah zaguse linije i onda nista od svega ! Zato neka ovo ostane "medju nama"...
:mrgreen:
ZoNi je napisao(la):da, ali ovaj Sezamov flat pristup je super jeftin!!! Ja sam do sada placao i po 1000 dinara mesecno za YUBC & Sezam Basic... ovako, za 850 dinara imam nontop internetdeluje mi suuuuuper!!!
Jeste povoljno, ali mislim da ce se korisnici vrlo brzo opet sresti sa problemom ulaznih linija sa kojima Sezam redovno kuburi.
Da Internet koristite interkativno, odnosno da direktno upravljate računarem koji ostvaruje vezu sa mrežom SezamPro. Ovaj uslov ispunjava korišćenje bilo kog programa koji automatizuje rad na Internetu pod uslovom da je u trenutku njegovog rada pod vašim nadzorom. Uslov ne ispunjava ostavljanje računara pod nadzorom automat programa koji simuliraju interaktivni rad.
Stevs je napisao(la):Flat rate za 850din je odlična ponuda. Prava je šteta što Sezam nema svoje prestavništvo u KG-u istog trenutka bih uplatio takav flat rate. Nadam se da će i ostali provajderi krenuti njihovim putem, a tu prevashodno mislim na Verat koji je uvek važio za jednog od najjeftinijih provajdera. Inače kod njih je sada 1300 din flat za mesec dana.
kepa je napisao(la):...
Malopre sam dobio mail :
Postovani korisnici, obavestavamo vas da smo smanjili cene nasih dial-up
usluga za 45%. Nove cene vaze od cetvrtka, 03.07.2003. Cenovnik nasih usluga
mozete pogledati na http://www.verat.net/cenovnik/
Nadamo se da cete biti zadovoljni ovim nasim potezom kao i nasim uslugama u
buducnosti.
--
Za sve dodatne informacije vezano za dial-up usluge pozovite nas telefon:
VeratNet, V-Dial
011/3065426
Srdacan pozdrav,
][V][ATRIX™ je napisao(la):I zna li neko zasto je to odjednom poceo net da ide dole (cena)? SMIN ili ulazimo u j€vropu... :mrgreen:
delimir je napisao(la):...
Potkrala im se greska nove cene su ovde:
http://www.verat.net/cenovnik/novecene.htm
10 sati 120 din
Flat rezim je 690 din![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari