Memoriju u 1 i 3. slot u 128-bitni mod.Djuka je napisao(la):Pomozite mi oko setovanja biosa na ploci
EP-8RDA3+ fsb 400 ultra edition rev 1.1
2 x 512 kingston 400 cl.3
barton 2500+ kuler koji dodje sa njim u pakovanju
Hvala!!!
Kažeš modulE - imaš 220 MHz u dual channelu? Nigde ne pominješ modovanje ploče?Sale_Fanatic je napisao(la):Inace ja sam svoj EPoX 8RDA+ v1.1 poterao na 220MHz stabilno na najostrijim setovanjima 5-2-2-2, isprobano sa Prime95 (vrtio se oko 8 sati bez pucanja), zatim sa mem testom koji takodje nije prijavljivao gresku. Verovatno bih mogao jos jer sam na NB-u stavio Vantec Iceberq, na SB je pasivni EPoX-ov hladnjak. Sve ovo ne bi postigao da nisam uzeo od Simpsona Kingstovove HyperX PC3200 mem module.
Djuka je napisao(la):... i sta mu znaci onaj mali displej na ploci. Ponavljam epox 8rda3+ arev1.1 a ne 8rda+ kazu ima rezlike...?
Hvala!!!!
Neverovatno.Sale_Fanatic je napisao(la):Ploca nije modovana zahvaljujuci upravo Vantec-u, radi u dual channelu. Cak sam video da su bez modovanja poterali i na 229MHz i radila je stabilno, isli su na 233 ali to je vec zahtevalo modovanje.
Jel može malo detaljnije?Sale_Fanatic je napisao(la):Vanteca sam nabavio preko eBay-a.
Meni skroz serijska ploča umire na 218MHz... Tj ne umire nego je dotle stabilnaSale_Fanatic je napisao(la):Kod novijih revizija nForcena C1 izgleda da ima manje efekta modovanje a vise bolje hladnjenje.
Zar nemaš u uputstvu?Djuka je napisao(la):Imal i gdje na internetu da se nadje spisak za displej sa ploce i gresaka koje prijavljuje ja nisam uspio da ga nadjem?
Djuka je napisao(la):...Displej na ploci pokazao je PO da li je to procesor?
Imal i gdje na internetu da se nadje spisak za displej sa ploce i gresaka koje prijavljuje ja nisam uspio da ga nadjem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari