Ma jok, ploča ne valja :beat:Djuka je napisao(la):Dobro jutro!
Cijelu noc mi racunar nije pao na mnozioc 5 a magistralu 200
to znaci da je radio na 1 ghc bez problema.
temperatura mu je bila oko 50 maksimum 53
Mislis li da je kuler krivac za sve?
Djuka je napisao(la):Dobro jutro!
Mislis li da je kuler krivac za sve?
Ufretin je napisao(la):Imali smo isti problem sa dve te epoxove ploce, i nista nije pomoglo, probali smo vise procesora, biosa, memorija, napajanja, drivera, sve zivo i na kraju smo ih morali vratiti na reklamaciju, bile su neispravne. Nemoj puno da razmisljas, vrati gde si kupio, oni ce to lakse istestirati.
Djuka je napisao(la):drago mi je da nisam jedini sto se tice ovog problema
Nije problem Overklokovanje nego default rad racunara
on kad se overklokuje radi nego ne radi kad je normalo podesen sve na 166
ipak cu poslusati Senior Member-a s obzirom da je i on imao isti problem a i jos jedan moj kolega iz pg ima isti saznao sam nocas plocu cu na kraju vratiti.
Djuka je napisao(la):slazem se ali onda bi i on morao do mene da proba moj procesor?
Sto se tice temperature, mogu ti reci za jedan jedini cooler, speeze Raptor Cool 1 sa bakarnim uloskom, ista ta epox ploca, pri normalnom radu je oko 47C, otvoreno kuciste. Sobna temperatura oko 26C.Djuka je napisao(la):Poslusacu te sto se tice Gold Memory programa ali mislim da nista necu uraditi sa njim posto na naponu podesenom u biosu 1.65 on zakucava svakih 10-15 minunuta na bilo sto tako da sigurno nece izdrzati test a na naponu od 1.72 mislim da ce odraditi.Znas li ti da mi kazes nesto oko temperature bartona koja bi bila normalna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari