bojancos
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.08.2010
- Poena
- 169
18.11.2010 god. pokvario mi se monitor ASUS 192D,koji sam kupio u avgustu 2010 godine ( garancija je 3 godine ).Sutradan 19.11 sam odneo u prodavnicu u kojoj sam kupio monitor ( necu navoditi nazive firmi jel je to nevazno a i ne bih da im dam besplatnu reklamu ) rekli su da ce pogledati njihovi serviseri i da ce me obavestiti.Sutradan ih zovem i dobijem informaciju da je poslat u BG na reklamaciju kod "ZIKE HI TEC".On je monitor dobio 22.11 i poslao ga u "MIKA HI TEC" jel ga je odatle nabavio kod MIKE je stigao 25.11 i dalje sam mu izgubio trag jer nisam dobio MIKU na telefon,to je zacaran krug.
Evo danas je 30.11 on tek treba da dodje na red za popravku,pa dok neko to popravi da MIKI,a on da ZIKI a ZIKA dostavi to prodavnici u unutrasnjosti Srbije znaci da ocekujem monitor za NOVU GODINU
Auto na popravku posalju pa ga poprave za par dana,a meni monitor popravljaju mesec dana.
Evo danas je 30.11 on tek treba da dodje na red za popravku,pa dok neko to popravi da MIKI,a on da ZIKI a ZIKA dostavi to prodavnici u unutrasnjosti Srbije znaci da ocekujem monitor za NOVU GODINU
Auto na popravku posalju pa ga poprave za par dana,a meni monitor popravljaju mesec dana.