D
Deleted member 46590
Guest
Pogledaj uputstva za TV, većina ima de se uključi "Game mode" ili tako nešto.Da LCD, nije problem do njega radi kad nešto drugo prikopcam hdmiem![]()
Pogledaj uputstva za TV, većina ima de se uključi "Game mode" ili tako nešto.Da LCD, nije problem do njega radi kad nešto drugo prikopcam hdmiem![]()
Jedno pitanje, grafička ati 4550, tri izlaza mi ima VGA, dvi i hdmi, eh sad kad povezem sa hdmiem nista se ne desi isto kao da nisam hdmi ni uključio, nikakav signal ne prenosi, da li je moguce da je hdmi izlaz na grafičkoj crko??
Probavo drugi kabal, sa svim mogućim drajverima, cacko ccc, al nista ne prepoznaje da je uključen nikako
Posto sam pošto bez ideja reko da pitam možda neko zna neko rješenje![]()
Ma radi vga-vga bez problema tako i koristim, nego me kopka sto ovako neće odavno pa pokisavam skontat rješenjeAko ti je DVI slobodan možda možeš da probaš sa DVI-HDMI adapterom ?
Ovo cu probati, nisam pokusavo, hvala na idejiDa nema prašine? Pre nekog vremena zakačio tv preko hdmi kabla i ništa, nakon intervencije sa kistom i usisivačem proradio.
Pokušavao, pokusavo i sa različitim rezolucijama preko VGA podesim pa iskljucom VGA ostavim hdmi, al nista nikako slikeProbaj da restartuješ PC nakon što priključiš HDMI. Imao sam isti problem da dobijem sliku sa laptopa na TV-u i nakon restarta je sve bilo ok.
Ma radi mi VGA na VGA, grafička ima izlaz VGA a LCD ima VGA ulaz tako da tako koristim, neću djabe pare da dajem na adapter nego me kopka sto ne radi hdmi izlazPa nisam rekao DVI na VGA nego DVI na HDMI adapter pa na njega prikačiš TV preko HDMI kabla.
Ko zna sta je tu crklo, kad je taj deo nagoreo sigurno je jos nesto povukao sa sobom, tesko da su elektroliti otisli od nekoriscenja jer je to relativno "nov" laptop....
Takodje to se i relativno tesko opravlja jer treba neko ko se razume i ima zivaca da se muci a i tada...
Znam jedino da par likova bas opravljaju maticne sve ostali to rade serijski otprilike... znam da je bio cika pera u BG-u za kontakt se raspitaj
Ako ima neka metalna povrsina na tom poklopcu pa je izolir trakom odvoj od hdd.
Kod tog Dell-a je najverovatnije ovo u pitanju.Moj brat ima laptop, dell ne znam tacno koji.Radio je super, sve do danas.Kad je pokusao da ga upali, cuje se ventilator i krene da pisti 7 puta, pa mala pauza pa opet pistanje i tako u nedogled, a ekran se ne pali uopste.Isto kaze ima 3 lampice, treba da se upale sve tri, pa da se spusti na 2.Sada se upali samo jedna.Sta moze da bude problem?
The 7 beep code indicates that there is a processor/motherboard failure.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari