Situacija je sledeća. U novembru 2015. godine sam preko Telenora kupio aparat, Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Kupljen je dana 15.11.2015. U aprilu ove godine sam telefon predao na servis (22.4.2016.), i posle nedelju dana mi je vraćen sa zamenjenom baterijom. U tih nedelju dana, Telenor, iako se po "kartonu" koji korisnik dobija od njih kada uređaj preda na servis obavezao da kontaktira korisnika i dostavi mu informacije vezane za kvar, kao i predlog popravke i pitanje da li se korisnik sa time slaže ili ne, Telenor to ne radi, već mi kao što sam napisao vraćaju uređaj sa zamenjenom baterijom. Isto tako, taj karton koji je u stvari parče papira sa odštampanim informacijama koje Vi kao korisnik predate, a vezane su za kvar, koristite za podizanje uređaja, te kada ga preuzmete sa servisa, radnici u poslovnici karton uzimaju nazad. U junu telefon je ponovo predat na servis (8.6.2016.) i vraćen nazad sa servisa dva dana kasnije (10.11.2016.). Po izveštaju sa servisa (predat usled istog problema kao i prvi put, a to je preterano brzo pražnjenje baterije), telefon je na istom proveo oko sat i po vremena u kojem je ovlašćeni servis ProMobi testirao telefon u "realnom vremenu i radu". Nakon testa je procenejno da greške nema. Upisan je novi softver. Ja sam Telenoru poslao reklamaciju, čekao 10 dana na odgovor (poslao sam mejl, odgovor sam dobio poštom), dobio isti od "službe za napredne odnose sa korisnicima" (odgovor je stigao iz Subotice, a na Telenorovom sajtu ne mogu da pronađem nikakvu adresu niti kontakt telefon "službe za napredne odnose sa korisnicima"). Prema njihovim rečima, sve je u redu, servis je dobro odradio posao. Kompletno je izignorisano moje pitanje zašto se pri prvom nošenju uređaja na servis meni niko nije javio i obavestio me da je baterija falična i da mora da se menja. Na istu indolentnost sam naišao i kada sam kontaktirao njihov call centar. U razgovoru sa operaterom je konstatno ignorisano moje pitanje zašto me nisu obavestili o tome već mi samo vratili uređaj. Da sam obavešten da je uređaj nesaobrazan, već bi u aprilu zahtevao novi uređaj ili rešavanje problema na drugi način, što sam uradio u junu, ali usled procene da je sa uređajem sve u redu, moj zahtev nije prihvaćen. U međuvremenu cimao Ratel i NOPS. Ratel javio da će da provere o čemu se radi sa Telenorom, jer je ipak kod njih kupljen telefon. Da se nadam nekoj zameni? Jel imao iko iole slično iskustvo?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk