Starcraft je klasicna patern igra i igra se na stopericu.
Istina da sam je igrao 12 meseci, ali je strategija za srednju skolu (14-18godina).
Ako ne promene matricu koja se odnosi na resurse/mapu/jedinice, opet ce biti patern igra.
Ma kakva srednja shkola sc je za obdanishte.. jer znash ti o chemu prichash
Da promene "resurse/mapu/jedinice" hmm.. aj sad razmisli shta bi se time postiglo i da li bi bilo to to..
Pa to i lax kaze, fizicka vezba.
Highli, SC se svodi na sablon, ako on ovo ti ono, ako on promeni u ovo ti ono. Pa ko bude brzi, toliko da drugi ne stigne da reaguje, taj pobedjuje.
Znaci, brzina, a fore moze svako pametan da nauci vrlo brzo.
7-8 sati dnevno vezbe ?
Mozes da se ne slozis sa ovime, ali razmisli, kad je nesto novo uradjeno u SC, nesto sto se nije videlo do sada ?
Mozda pre 5 godina, od tada, samo se igra i utrkuje, pa ko ima vise APM
Nashao si za SC da kazesh da je shablonska igra LOL, ako je to shablonska igra onda ne postoji ni jedna ne shablonska igra.. ajde mi navedi po tebi neshablonske igre, jer stvarno ne znam koje ce da navedesh kada si za SC rekao da je shablonska
Slazem se sa Sasa. Igra sam je nekoliko godina i potrosio para mogao sam da kupim novi komp. Mozda nije za ovaj post ali cu da dodam. Zao mi je sto nisam probao C&C. Cini mi se da je za nijansu bolji za multiplayer.
Pozdarav.
Nisi probao i zato ti se samo chini da je bolji C&C u multiplayeru
sc nije shablon,ali necu se vise ovde raspravljati sa ljudima,jer ste igrali sigurno single i par partijama sa kolegama/prijateljima
ne vredi se raspravljati sa nekim ko nije upucen u stvar
haha, pa ljudi vi ste neverovatni, bez uvrede ali stvarno evo sad mi laxduke poslao pm u kome kaze da je igrao samo starcraft, ne i broodwar koji se danas igra
HAHAHHAHAH, eto!! chovek nije igrao BW a pricha priche. shta vishe reci..
STRASHNO
Presao sam i SC i BW i ne sporim da su igre odlicne
preshao, hmm.. ne radi se o prelazenju igre/igra.. multiplayer je mnogo..mnogo drugachiji
A reci mi ko si ti? Nema te bas u MP izvestajima i SC/WC3 turnirima? Da je ovo ovde pisao Fenki pa da mu se oprosti, jer znam da igra odlicno sto je i dokazao, ali si ti jedan toliki anonimus i neznalica da je to neverovatno. Laxa si nazvao newbeijem, uhvatio se za jednu igru kao pijan plota, bas onako pocetnicki...
da, da, bash je anonimus i neznalica.. hahaha dobar vic
SC jeste sablonski u bozju ****** i to se zna i to je ono sto je privuklo ljude igri tj. milione o kojima govoris
hahahh, shablonsi je i to se zna ROFL , da , da verovatno je zbog toga i privukao masu.. cccc
i daj te dosta vishe takvih provala umrecu od smeha
Naravno o ukusima ne vredi raspravljati jer neki vole krljanje u Q3, neki kompleksnost Flashpoint-a, neki voznju...
Ne raspravljaju o ukusima shta je bolje.. nego prichaju da je SC igra shablonski i td..
Znam da u Koreji postoji prvenstvo gde glavni igraci uzimaju ogromne svote novca ali to je sedenje pred kompjuterom gde ne dolaze do ozrazaja fizicka pripremljenost, snaga, visina, skok i slicno
Fizichka pripremljenost treba inache i za: shah, bilijar (mozda su pripreme tako jer se malo drka svoj ..... :mrgreen: ).....
Malo igara se razvije do nivoa pro-gaminga
nece sve igra da razviju normalno, svaka igra bi se razvila da je interesanta i da se igra, i normalno da ima neke taktike ili slichno..
SC ima nesto sto nece imati ni jedna igra u skorijoj buducnosti 3 totalno razlicite a APSOLUTNO savrseno izbalansirane rase....
Ali kada kaze razlicite ne ko u C&C jedna rasa ima tenk sa 1 top-m a druga ima 2.... ne nego ovde 2 rase od 3 uopte nemaju tenk niti ista slicno..... sve 3 rase su u totalnom balansu...........
TRUE TRUE !!!
Koji crni balans. Dajte mi Protose, pa cete videti kako su rase balnsirane High Templar je cudo !
Jedino cimanje moze da bude oko prvog rusha...
ovo si odgovorio da si se zezao pa aj
Uvek moze da se napravi odbrana takva da nijedna njihova kopnena jedinica ne dosegne bazu, a u vazduhu su Valkiri fregate, Skauti i, naravno, blagorodni Templari sa munjama za njih smrt
izgleda da ne znash koje vazdushne jedinice imaju zergovi pa tako prichash. da zato svi pro gameri inache idu stalno na vazduh protiv zerga.. :mrgreen:
sorrz ako se neko uvredio..