Ima Sennheiser takve slusalice a ima i 4audio sajt sa cenovnikom, googlaj lako ces naci. Medjutim, jesi li siguran da zelis njihove slusalice sa mikrofonom? Ako kupujes vrhunske slusalice onda ti nije problem da kupis i odvojeno mikrofon, tako da ti komplet nije neophodan ako imas vrhunske zahteve. Oni su odlicna firma za HI-FI, ali naslucujem da ti zelis vrhunske gamerske sluske, a oni to ne znaju da naprave. Kupio sam njihov model HD 205 (5080 dinara) s idejom da najzad imam vrhunske sluske pre svega za CS. Medjutim, moj stari Logitech (USB, nije mi pri ruci da kazem tacan model, kosta oko 20 evra) je 5 puta bolji u doticnoj igri. Kad slusam muziku onda je Sennheiser superioran, ali u igrici je kao slon u staklarskoj radnji. Ne umem da objasnim ovo, ali sasvim paradoksalno, nedostaje detalja u zvuku, nekako je tup. Kad slusam muziku, preko kompa, potpuno je obrnuto.
I ne nasedajte na price da se Sennheiser ne cuje dovoljno glasno na kompu, bar je tri puta glasniji od Logitecha.
I da dodam u odnosu na model 201 ovaj 205 je bar duplo bolji. Ovo napominjem jer je 201 svrstan u gamer seriju.