Šta je novo?

Sennheiser

DarthAginar

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2005
Poena
319
Poz....... ubih se trazeci firmu koja prodaje Sennheiser sluske sa mikrofonom :) Dali neko zna gde bih mogao da ih pazarim ili neku slicnu alternativu (zelim kvalitet, cena nije bitna) Hvala unapred !

Firma 4Audio prodaje Sennheiser (mislim cak i da su uvoznici). Ja sam tamo kupio svoje, ali nisam siguran da li imaju sa mikrofonom.

Si gledao u 4audio? Imaju radnju u K. Milosa, odmah iznad beogradjanke, s leve strane.

Ima Sennheiser takve slusalice a ima i 4audio sajt sa cenovnikom, googlaj lako ces naci. Medjutim, jesi li siguran da zelis njihove slusalice sa mikrofonom? Ako kupujes vrhunske slusalice onda ti nije problem da kupis i odvojeno mikrofon, tako da ti komplet nije neophodan ako imas vrhunske zahteve. Oni su odlicna firma za HI-FI, ali naslucujem da ti zelis vrhunske gamerske sluske, a oni to ne znaju da naprave. Kupio sam njihov model HD 205 (5080 dinara) s idejom da najzad imam vrhunske sluske pre svega za CS. Medjutim, moj stari Logitech (USB, nije mi pri ruci da kazem tacan model, kosta oko 20 evra) je 5 puta bolji u doticnoj igri. Kad slusam muziku onda je Sennheiser superioran, ali u igrici je kao slon u staklarskoj radnji. Ne umem da objasnim ovo, ali sasvim paradoksalno, nedostaje detalja u zvuku, nekako je tup. Kad slusam muziku, preko kompa, potpuno je obrnuto.
I ne nasedajte na price da se Sennheiser ne cuje dovoljno glasno na kompu, bar je tri puta glasniji od Logitecha.
I da dodam u odnosu na model 201 ovaj 205 je bar duplo bolji. Ovo napominjem jer je 201 svrstan u gamer seriju.

Da pojasnim potrebne su mi slusalice koje daju dobar zvuk + extra mic .... mic mi je potreban zbog team speak-a ...... Video sam da su izdali PC seriju slusalica sa mikrofonom ali nigde nisam nasao gde da ih pazarim :S: dali neko zna neke alternativne proizvodjace sa dobrom ocenom ?

Sennheiser PC165 na primer.

^Podrzavam ;) Fenomenalne sluske,predivan zvuk;) Kako kaze sam Sennheiser "When sound becomes a weapon" ili "Hear the rain,not just the storm".Neces pogresiti sa 165/166 serijom;)

Ako možeš izbegni u širom luku 4audio pošto su im marže nenormalne. Ja sam skoro pazario Senn HD25 za 130e iz USA... Mada nije što je iz USA već su i u EU i u UK slične cene koji euro više (bar bile kada sam ja kupovao nego sam imao nekog da mi donese iz USA a ne iz EU) a kod njih je cena istih 250e. I nije samo ovog modela već i nekih drugih koji su me zanimali pa sam pogledao. Uglavnom sa celim asortimanom koji imaju je slična priča. To se zove pljačka.

Ako možeš izbegni u širom luku 4audio pošto su im marže nenormalne. Ja sam skoro pazario Senn HD25 za 130e iz USA... Mada nije što je iz USA već su i u EU i u UK slične cene koji euro više (bar bile kada sam ja kupovao nego sam imao nekog da mi donese iz USA a ne iz EU) a kod njih je cena istih 250e. I nije samo ovog modela već i nekih drugih koji su me zanimali pa sam pogledao. Uglavnom sa celim asortimanom koji imaju je slična priča. To se zove pljačka.

Heh prdržavam 100%. Koss UR/29 su kod njih bile oko 5500 dinara a ja ih u drugoj radnji uzmem za 2900. Bruka kako znaju da lopovišu

Nazad
Vrh Dno