Nesto merkam ovu zvucnu kartu. Rivjui su generalno fantasticni, dali zna neko kada ce da se pojavi kod nas?
Ne znam da li si primetio, ali Cappuccino EX je vest objavljena 2011, ako je istina ono sto pise...
ja sam uzeo dg zbog pojacala za slusalice jer su se na intergisanoj slabo cule. naravno da ima razlike izmedju interguse i dedicated ali ne preterano ako kosta 20-25e xD , moras da imas istrenirano uho da bi primetio xD
poredjenje je boze sacuvaj... milsilm 6c su par oko 120-130 a slicna cena je i za MX 5021,posle ubacujes sluske koje su preko 250e da poredis... pa sine ne ide to tako xD nemoj mesati babe i zabe. znaci u tvom slucaju sa tim slusalicama mozes komotno da osetis razliku izmedju integrisane i recimo STX-a to potpisujem a ako ti to ne primecujes onda si bacio pare.
Koje su najbolje Sennheiser slusalice za muziku,za slusanje preko kompa i mobilnog ili mp3 playera,cijena me ne zanima,samo da se bas bas cuju i da su gabaritne,ne one male ear![]()
Koje su najbolje Sennheiser slusalice za muziku,za slusanje preko kompa i mobilnog ili mp3 playera,cijena me ne zanima,samo da se bas bas cuju i da su gabaritne,ne one male ear![]()
Dobre sluske, imam ih ali nisu toliko glasne na mobu ili mp3 playerima.Marcus je napisao(la):Sennheiser 515
Ako ih nadjes..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari