PoisonFree
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.07.2004
- Poena
- 619
ako uspes da ga nadjes.
Falcon je napisao(la):Necu morati jer planiram da uzmem DFI LANPARTY UT nF3 250Gb (AGP)
@Misko, ipak si bio u pravu, sorry. Kad je temperatura pala ispod 35 stepeni, u programu za ocitavanje temperature stoji 0 RPM za CPU Fan, pa sam pretpostavio da stvarno ne radi, medjutim kad sam otvorio kuciste... Izvini, 100% si u pravu.
Cekajuci DFI...
Vule je napisao(la):Merkam NV8 vec neko vreme ali nista konkretno nisam nasao... Misko 'fala, sad znam sta da narucujem
Jedina stvar koja me brine je layout. Pogledaj polozaj SATA konektora: zabodes neki X800 IceQ ili bilo koju VGA sa Silencerom i da li mozes da ubodes SATA? :trust:
raw je napisao(la):ajde lepo pozajmimo Falconu ako vec nema, neki Enermax, Zalman cooler za CPU , i eto ga #1![]()
Falcon je napisao(la):Ova ploca ima PCI-E a ne menja mi se graficka (6800GT) jos uvek...
Ha ha, mora da se šališ. Nikako zbog ploče neće izvući još 300 Mhz!CRaSH009 je napisao(la):odličan proc!
uzmi si neku bolju ploču i garant ide preko 3ghz
drfedja je napisao(la):Ha ha, mora da se šališ. Nikako zbog ploče neće izvući još 300 Mhz!
raw je napisao(la):generalno ponuda u NS je bljax , ima msi i tako low end trasha , al za "entuzijastu" shipak
QUOTE]
Generalno MSI nije LOW END TRASH. Zavisi za cega ti treba comp. Ja sam prezadovoljan sa MSI-jem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari