Šta je novo?

"Seljakluk benchmark foruma"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
585
Odmah cu staviti link o cemu se radi http://www.hdtelevizija.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=1908.

Sasvim slucajno sam veceras naleteo na ovu temu HDtelevizije, koja je pokrenuta jos pocetkom godine. Ja bih zamolio clanove bench foruma da daju svoje iskreno misljenje o ovoj stvari. Kao autor ove teme, napomenucu da cu svaki post koji ne spada u kulturnu diskusiju prijaviti moderatoru, te ce isti biti obrisan.

Dakle, da li su clanovi benchmark foruma stvarno "seljaci"?

Ne znam zasto tebe toliko pogadja sto ne(t)ko tamo misli da su clanovi ovog foruma saljaci. Lepo doticni uvredjeni u svom drugom obracanju kaze za svoj forum da je gospodski, sta tu ima da se diskutuje?

Hm, pa na forumu uvek ima rasprava, neko izgubi živce, pređe neke granice, ali bože moj, sve se to smiri:D Nekada ljudi zabrazde u politiku, kao ja ponekad:D Ali to se prilično brzo brisalo i bivao sam upozoren par puta.
A to što ovaj Nani ima tanke živce, ko mu kriv:)
Koliko vidim njegove kolege nisu tako osetljive, a Gizmore tebi svaka čast, treba otići kod "komšija" i reći šta misliš:)

Ja sam rodjen na selu pa sam tako seljak, i super mi je :)

Ma pust`te gospo`na nek ode on u onu njegovu varos da se slaze sa svima a nek ostavi u nase selo da se mi onako ljudski izraspravljamo o svemu i svacemu. :p

Zašto bi nas zanimalo o čemu se piše na nekom tamo forumu koji ima deset puta manje članova? Kapiram da je dotični gospodin otvorio temu na svom forumu jer ima potrebu da se neko složi sa njim (pošto to očigledno nije dobio na benchforumu) ali stvarno ne vidim zašto bismo mi raspravljali šta oni tamo negde pišu o nama (kada kažem nama mislim na benchmark zajednicu)?

Sarkazam, Djole, sarkazam. Pokvarila mi se kurziv i tastatura sa smajlijima, pa nisam naglasio.

Naso se ko ce da kaze da je benchmark needukovan,neinformisan i kakvi su testovi...
Ma necu da trosim tastaturu na klince sto su umislili da znaju nesto o HDu..
A sta je pisano na temu plasma vs lcd ne znam , tu nisam ulaizo posto me televizori malo zanimaju..

Poslednja izmena:
Hehe dobro je da vidim da vas ovako nesto ne pogadja, meni nije bilo svejedno, smatram ovo mesto kao nesto sto je deo mene, dolazim ovde redovno a kada sam video onakvu temu morao sam da ispravim neke stvari. Jednostavno se ponasam zastitnicki kada je u pitanju bench :d

Mogu samo reci da je uvreda za sve nas i za admine takodje ako onaj prozivac ne dobije permanentni ban, jer sto bi mu se dopustilo da bude clan foruma o kome onako govori. Komplexas...a otvoreno preti banom na svom forumu bilo kome ko se ne slozi sa njim. To je mera njegove kulture i objektivnosti, treba da dobije po svojoj meri :D

Na svakom forumu se mogu naci likovi koji su nervozni ovakvi ili onakvi, na kraju krajeva, svakome se nekad desi da ima zutu minutu...nego meni je cudno nesto drugo...sta je potrebno da kada naletis na nekog takvog i popijes neku uvredu ili sl. tome da onda odes na drugi forum i ispljujes celokupan forum na nacionalnoj osnovi i ljude na njemu sa sve "istocnim" forama i slicnim djubretom?

Ima ovde svakakve sirovine od usera ali ovaj (o)nani(sa) je :vomit:

I kako vi modovi mislite da ostavite usera koji pljuje po formu i clanovima bez permanentnog bana?
Izvinjenje mora biti sroceno vrlo detaljno i pokajnicki da bi bio banovan na odredjeno vreme.

Realno, ako ga je neko lično uvredio, neka njega kritikuje a ne ovako, mi sa istoka smo slepci i tome slično. Bench mu nije kriv, treba ga smestiti na mesto:(

Poslednja izmena:
Citira bez odobrenja i bez navodjenja imena autora, toliko o autorskim pravima i privrzenosti postovanju istih :zgran: :p

Naravno uvek su krivi doktori ali ne i istina.

Pokusaj odbrane negacijom - evidentnog i istinskog psihickog stanja pacijenta i gradjenje kulta licnosti s ciljem enkapsulacije iluzije kao eklatantan primer psihoze uz ekplicitne primese sve izrazenije paranoje.

Medikamentozna terapija obavezna.

Pravac neuropsihijatrija!

:)

Ma nek pljuju koliko hoce... Sta drugo i moze da uradi.. Kudi sve redom, a kada neko ima suprotno misljenje od njegovog, on niti prihvata niti pokusava da resi problem, vec ide na svoj forum i tamo se zali trazeci podrsku...ccc...

Taj bi i Google pljuvao da ima sa kime tamo da se svadja...:)

A kad on brani da se linkuju postovi sa njegovog foruma (ako iko to i radi ;)), treba da mu se zabrani da on onako prikazuje postove sa bench foruma, pa nek ih preprichava svojoj gospodi tamo :p

Au, kakvi *****i. :S:

Ja stvarno nisam vidio "kulturniji" forum od Bencha :) , nije što je pred vama, nego stvarno tako mislim. :D To je vjerovatno zato što su članovi uglavnom preko 20 godina (što je pokazala i anketa).

E sad što se neki ***** našao uvrijeđen, vjerovatno jer mu nije odgovarao što ne može da bude "glavni", kao što vjerovanto može na tom svom kršu od foruma, to je druga stvar.

Realno Nani je na ovom forumu imao najveće znanje što se tiče HD Televizora, problem je kad se takvi ljudi ponašaju kao da su uhvatili boga za m*da. Slično kao i audiofreak. Mada neću da lažem ima i ovde kod nas moderatora/vip usera koji se tako ponašaju, ili su se ranije tako ponašali...

Mada svestan sam da neki ljudi ne mogu da istrpe kada ih neko ko slabije poznaju neku materju proziva...

Covek nije Hrvat, on je iz Bosne, ali ma odakle je nije imao potrebe za otvaranjem takve teme u kojoj je hteo da ispadne nevinasce, a da uzme i okrivi ceo forum zbog nekolicine ljudi koji nisu delili njegovo misljenje.

Prosto takvi ljudi koji su prepuni sebe zbog toga sto se bave necim profesionalno, a da spustaju druge ljude iz razloga sto nemaju dovoljno znanje da sam njim vode profesionalnu diskusiju, zaista ne zasluzuju mesto na forumu.

Ne mogu da poreknem da se nije trudio da pomogne drugima, dolazio je ovde i pisao dugacke postove, ali njegov stav je bio potpuno pogresan, tako se ne ponasa sa ljudima kojima zelis da preneses svoje znanje.

edit:

Ja bih zamolio ostale da se uzdrze od direktnog vredjanja pomenutog clana, hajde da pokusamo da ovu stvar isteramo sto civilizovanije moguce.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je ovo jako civilizovano... Ipak, znas sta kazu za nas srbe? :)

Ali jeste nisko sa njegove strane, ipak citaju ljudi to i mozda steknu pogresan utisak,a mi/vi ni krivi ni duzni...

Zato covek iznese svoje argumente i pravi se blesav... Ali, da ne ulazimo vise u tu pricu, nego neki mod lepo lock i da zaboravimo ovo sve..;)

Ne mora lock odmah, poenta mi je bila da sto vise ljudi vidi kako nas neko bez srama pljuje iza ledja. Zelim da cujem jos misljenja o slucaju, mozda neko dodje i uspe da opravda takvo ponasanje. Ovo po meni nije nimalo mala stvar kada pojedinac hoce jednom temom da sroza desetogodisnju reputaciju benchmark foruma.

Bas u tome je i stvar - moze on da proba sta hoce, ali nema realnih osnova za to... Kao kad bi probao da smrsas tako sto bi 24/7 jeo krofne...

A misljenja - tesko da ih ima da se razlikuju, osim ako nije neko uz tog nani-ja...

Ja mislim da ako ostane otvorena tema, da ce se pretvoriti u flame prema njemu, sto bi nam olaksalo dusu, ali ne bi dokazalo da je on u pravu, posto je poceo prvi..

Ali ja kazem da zatvorimo ovu temu, iskuliramo coveka, prodjemo pored njega dignute glave...;)

Bas u tome je i stvar - moze on da proba sta hoce, ali nema realnih osnova za to... Kao kad bi probao da smrsas tako sto bi 24/7 jeo krofne...

A misljenja - tesko da ih ima da se razlikuju, osim ako nije neko uz tog nani-ja...

Ja mislim da ako ostane otvorena tema, da ce se pretvoriti u flame prema njemu, sto bi nam olaksalo dusu, ali ne bi dokazalo da je on u pravu, posto je poceo prvi..

Ali ja kazem da zatvorimo ovu temu, iskuliramo coveka, prodjemo pored njega dignute glave...;)

Nasmejesh se tome, iskulirash to, sa sazaljenjem na njega(stvarno su otuzne takve stvari), i ostavish ga da se davi u sopstvenim kompleksima dok mu se ne "otvore ochi" (ako i dodje do toga).
I cao/dovidjenja ide zivot dalje, i ima pametnijih(i boljih) stvari u zivotu;),):D:smoke:,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno