Šta je novo?

"Seljakluk benchmark foruma"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čovek mi stvarno nije jasan. Kao da prvi put učestvuje na nekom forumu, pogotovo tehničkom. Nema samo po hrvatskoj kompleksaša, ima ih i na benču. Jedva čekaju neko da pogreši nešto, ili se slučajno ne složi sa njegovim mišljenjem, pa da krene salva sarkastičnih postova. To je realnost foruma, valjda su se stariji i iskusniji već navikli na to. Ja sam čitao nanijevu recenziju za Panasonik 42x10y, koji sam i uzeo, ali sam informacije o tom TV-u prvo dobio od prijatelja, onda pročitao po benču utiske, pa googlovanjem naleteo na njegov sajt. Mislim da je u recenziji čak i napisao da je razlika između mog Panasonika i Samsunga (beše neki TV B serije u istoj klasi) plazme bila stvar ukusa i prihvatljivije cene. Nisam stekao utisak da je navijao za bilo koji brend. Sve u svemu, na njegovom mestu ja bih stavio benč na crnu listu sajtova i ne bih želeo da znam za njega, da me je toliko povredio. Očigledno je da čovek misli da nije dovoljno hvaljen i plaćen za posao koji radi.

Realno Nani je na ovom forumu imao najveće znanje što se tiče HD Televizora, problem je kad se takvi ljudi ponašaju kao da su uhvatili boga za m*da. Slično kao i audiofreak. Mada neću da lažem ima i ovde kod nas moderatora/vip usera koji se tako ponašaju, ili su se ranije tako ponašali...

Mada svestan sam da neki ljudi ne mogu da istrpe kada ih neko ko slabije poznaju neku materju proziva...

Realno jedino je " VUK " mogao da mu parira sa znanjem a sad nisam ni kadar da ocenim ko od njih najvise zna.
Cinjenica jeste da ste ga od starta " ocrnili " zato sto je nosio prevagu plazme nad LCD u koji ste se kleli ;) Znam zato sto sam pratio dobro taj tread i " uglavnom je licio na pljuvanje plazme " dok se nani nije ukljucio ;)
Tako da STE GA PRVI UVREDILI VI tj MI !!!

Druga stvar je sto on ovako pravi odgovor i pocinje glupost na drugom forumu i proziva to je za osudu ili za ignorisanje.

Pa sta, da li ima nekog na forumu da nekad od nekog nije bio uvredjen. Nema. Ko ne moze da otrpi gospodski, njemu nije ni mesto na forumu (bilo kom)

Pa sta, da li ima nekog na forumu da nekad od nekog nije bio uvredjen. Nema. Ko ne moze da otrpi gospodski, njemu nije ni mesto na forumu (bilo kom)

Nije pa sta, ako gledamo kao ti tj da " otrpi gospodski " ovog treda ne bi ni bilo, u smislu " kukanja i zalbi sta pricaju o nama na drugom forumu " ;)
A da bi se stvari raspravile onda je potrebno sagledati od pocetka i biti realan, tj biti realan ako hoces neku vrstu pravednosti :)

Ah, secam se ovog lika.
Posebna sorta, nekoliko puta sam cak dozvolio sebi da me propisno iznervira.

Samoproklamovani strucnjak za TV tehniku, izuzetno egocentricna osoba sa izuzetno izrazenim psihickim problemima, koje sad ponovo lepo pokazuje na svom forumu.

Zastupao je stav da Panasonic plazme lece rak... Njegova neobjektivnost je epskih razmera, u stanju je bez po blama da potpuno samouvereno ubedjuje ljude u neke stavri u koje ni petogodisnje dete ne bi poverovalo. Jedino do kraja nisam ni shvatio da li je on sam zaista verovao u mnoge gluposti koje je pisao ili je samo smatrao sve ostale za retardirane pa pokusavao da ih ubedi u neke smehotresne tvrdnje.

Sve u svemu, bilo ne ponovilo se, nadam se da nece vise zalaziti na ovaj forum. Nek se igra sad malo u svojoj kuli od peska koju je napravio i gde moze da vlada...

Nije pa sta, ako gledamo kao ti tj da " otrpi gospodski " ovog treda ne bi ni bilo, u smislu " kukanja i zalbi sta pricaju o nama na drugom forumu " ;)
A da bi se stvari raspravile onda je potrebno sagledati od pocetka i biti realan, tj biti realan ako hoces neku vrstu pravednosti :)

Nisi u pravu. Ja i jesam otrpeo gospodski, znaci nisam se cak ni uznemirio ;) ali nije rec o meni, vec o svima, tj celom forumu, otrpeli smo gospodski(on nije), sad je red da se banuje gospodski :D

Ja coveka ni ne poznajem, pa ne mogu da mu sudim. Ali ono sto je napisao na svom forumu je tako detinjasto tipa "tuzim vas mami". Ocigledno da covek nije bas ozbiljan za svoje godine. To pokazuje i time da ce banovati svakoga ko se sa ovog uclani i na njegov forum, sto znaci da uopste nije profesionalan (u najmanju ruku).

A opasno ste ga izreklamirali ovde. :D Ja do sada nit' sam znao, nit' cuo za taj sajt/forum.

Zar je lik stvarno mislio da moze da dodje na forum sa ovoliko clanova i da se bas svi sloze sa njim? Ako ne zeli tudja misljenja neka otvori blog.
Takodje je potpuno glupo da se na "lose" ponasanje ovdasnjih clanova zali u temi "seljakluk". Iako nije direktno odgovorio na ovom forumu doticnim clanovima, on je njih nazvao seljacima u pogrdnom smislu. Isto bi bilo da je na svaki komentar odgovorio sa "seljaku/seljacino...", ali to ne bi bilo "gospodski" kao na njihovom uvazenom forumu.
Grozna stvar je i sto se on poziva na svoju nacionalnost. Navodno su moderatori tolerantni prema srpskim clanovima kada blate strance. Da li on stvarno moze da poveruje da bi postovi koji su njega uvredili bili izbrisani da je situacija obrnuta? Bilo je par puta reci o pristrasnosti moderatora ovome i onome, ali moje misljenje je da su potpuno objektivni po pitanju verske i nacionalne osnove.

^^Mozda cak i previse nepristrasni, toliko da to ide na stetu vecine. Ni ja nisam cuo za njega sve do sad. Ali sve ovo sto sam rekao i sto mislim, rekao bih i da je rec o mom komsiji, a ne o tamo nekom zapadnjaku :D

trebalo bi da se neko (od nadleznih) oglasi po ovom pitanju, i da zatvori ovu temu, da ne reklamiramo komleksirane i nezrele pljuvace i da se ne bismo bavili njima

Poslednja izmena:
Pa da zatvaramo onda?

Zatvarajte, moze covek da digne ruku na sebe kad procita ovo!

Nije sala.

Ma kak ne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno