Šta je novo?

Sega Dreamcast

Jer sam nabavio DC kako bi ga igrao kod babe, tamo nemam komp.

Brate minli 😀, zar moras stalno nesto da igras ?!?
Ja kad sam kao klinac isao kod babe i dede na selo, taman mi prijala pauza od drndanja kompa :smash:.
Batali to, ne ide se na selo da bi se blejalo u TV 😉.

Pa nije rech o selu, vec o stanu u jednom manjem mestu. Ja zivim u Zajecharu koji broji 50k stanovnika a ona i deda u Boljevcu koji broji manje od 10k stanovnika. Imam neke stare drugove, ali su uglavnom prodaje, retko ko iskren ima, samo se druze samnom zato shto im skidam igre. Pored toga Sega fanboy sam(a i moj cale je) pa kupovina ne Sega konzole(za caleta) ne dolazi u obzir(shto se mene tiche ne bi se bunio da mi kupi jedan PS3/PSP).

Da li si probao da ocistis laser alkoholom i stapicima za usi? A takodje bi bilo pozeljno da ga otvoris i usisas prasinu iz konzole.
Secam se da je mene DC zezao a posle ciscenja je radio bez problema.

Ljudi ipak radi. Zavisno od broja ovaca u juznom delu australije, nekad chita iz prve-druge nekad mu treba 20 minuta pokushavanja. Anyway hvala na savetu probacu.
I feel like it's chrystmas in july.

Ljudi ipak radi. Zavisno od broja ovaca u juznom delu australije, nekad chita iz prve-druge nekad mu treba 20 minuta pokushavanja. Anyway hvala na savetu probacu.
I feel like it's chrystmas in july.

Jos jednu stvar sto mozes da pokusas je da okrenes konzolu naopacke, onda bolje cita.

To je vazilo za stare modele PS1 konzole, neznam koliko to pomaze kod sege.

Meni je moja sega radila 7-8 meseci i onda sam je prodao, i crkla kod coveka posle mesec dana. Zamenio laser, i sad evo jos radi.

Znachi konzola i dan danas ubija. Od kad je imam kupovao sam stalno gamepadove i memorijske, chak sam i jedan volan nabavio, pa sad kad dodju drugovi na 4 player multi, cale mora pushkom da ih tera.
Bash pre par dana sam doveo neke drugove, doshli su u 5 posle podne, otishli u 5 ujutru.

Nazad
Vrh Dno