Nije zato sto svi prelaze na SSD, sem Seagate-a.sjajno!
do sada niko osim Seagatea nije izbacio nista slicno.
Nije zato sto svi prelaze na SSD, sem Seagate-a.![]()
Nije mi jasno sta ti je lol ovde, kad su svi presli sem Seagate-a, sto i sam znas.lol! prelaze tako sto prodaju 480GB za 1200$ vs 150$ kod Seagatea.
po meni totalno ima smisla praviti ovakve hibridne drajvove: da neko ponudi vise RAMa od Seagatea i veci disk imao bih o cemu da razmisljam...
ovako, izgelda da cu do kraja izbaciti optiku iz laptopa i staviti SSD 120GB + 1TB harddisc u laptop.
WD SiliconDriveIII SSDlol! je da se smejem tvojoj izjavi.
da, svi (koji svi? Hitachi, WD... ?) su presli na SSD. SSD za 480GB treba platiti 1200$.
Da, bez optike se stvarno ne moze ovih dana. :smash:u laptop ne mozes da stavis dva harddiska osim ako ne izvadis optiku.
ako to ne zelis, ne mozes da uradis, jedina solucija ti je Seagete Momentus XT (nazalost).
super je SSD ali sta ako ne mozes da imas SSD + HDD kao dva uredjaja?
Izvini, a gde sam ja rekao da je Momentus promasaj?ajde sada obrazlozi zasto je Momentus promasaj? (ocigledno da tako mislis nakon ovih komentara sa tvoje strane)
Da, bez optike se stvarno ne moze ovih dana. :smash:
Izvini, a gde sam ja rekao da je Momentus promasaj?
Mozda je tebi ocigledno da tako mislim.![]()
Vec sam rekao da SSD nije za massive storage.lepo sto i WD i Seagete prave SSD od 120GB. ah, da, SSD nije za MassiveStorage ali Momentus XT jeste ,)
Uf, moji postovi podjebavanja. :wall:apsolutno! posle ona dva tri tvoja posta podjebavanja (0% kornisih infoamricja gde moze da se kupi Momentus kod nas), stekao sam takav utisak...
Nije mi jasno sta ti je lol ovde, kad su svi presli sem Seagate-a, sto i sam znas.
Ovim dole si sve lepo rekao, to je way to go (manje SSD za sistem + HDD za storage).
lepo sto i WD i Seagete prave SSD od 120GB. ah, da, SSD nije za MassiveStorage ali Momentus XT jeste ,)
dobro, moja greska. izvini!I gde ti vidis ovde podjebavanje?
WD od 1TB 2.5" nije standardan disk. 750GB je najveci 2.5" disk visine 9mm.500gb i nije bas za massive storage po danasnjim standardima.
meni nije najjasnija ideja kako taj hibridni drive sljaka?!
tako nesto sam i mislio... to zvuci upotrebljivo kao "ready boost" |) tj bacanje para...
ljudi se zale kako im je 30-40gb mali kapacitet za boot drive, a vamo kao 4 gb bas super |)
WD od 1TB 2.5" nije standardan disk. 750GB je najveci 2.5" disk visine 9mm.
kad to uzmes u obzir, 500GB i nije tako malo za 2.5", naravno moze bolje al za sada je tako...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari