Šta je novo?

SE P910i vs NOK E61

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
Kratko i jasno koji je bolji? Prednosti i mane? Menjao bih P910i, ali ne znam kakva je NOK?!
Hvala svima!

Pa E61 je 2 godine noviji telefon, nema tu nekih nejasnoca. Naravno sve zavisi za sta ti telefon prvenstveno treba. Ono sto moze da odbije od E61 je velicina (ni 910 nije mali) i nepostojanje kamere (i na 910 je ocajna), ali ako to mozes da progutas bolji neces naci.

Znaci za poslovnje ljude (koji mogu da iskoriste prednosti poboljsanog office-a, a readera, WiFi-a), za one koji cesto putuju (slusanje muzike i gledanje filmova, pa cak i igranje igrica) telefon kakav treba imati!

Telefon je KEVA! Imaš ceo thread o njemu ... ne bih ga menjao ni-za-koji-drugi ...

Još sad kako su krenuli sa 3G, tek sada ne želim da imam kameru na telefonu ... ;)

Telefon je KEVA! Imaš ceo thread o njemu ... ne bih ga menjao ni-za-koji-drugi ...

Još sad kako su krenuli sa 3G, tek sada ne želim da imam kameru na telefonu ... ;)
Video sam thread, veoma je opsiran. Samo me interesuje da li NOK E61 ima mogucnost da kada citam mail i ako ima attachment u wordu na primer, da li mogu taj attachment da otvorim ili ne mogu? To mi je jako bitno, zbog putovanja i cestih attachmenta u mail-u.

Naravno da moze.
Podrzava download attachmenata, bilo da je .doc fajl, ili .jpg, ili neki .3gp...

To mi je jako bitno, da mogu da skinem attach koji je u wordu iskucan.

Hvala na odgovorima.

Imao sam priliku da probam oba i stvarno su fantasticni, cini mi se da je bolji izbor Nokia jer je ipak noviji tel i npr ja nisam bas ljubitelj touch screen-a jer nisam u stanju da vodim posebnu brigu o mobilnom jer ga non stop nosim sa sobom pa bi se plasio da ne upropastim ekran a posebne futrole su mi bezveze ! Poz

Mislim da se neces pokajati ako odaberes E61, ja sam odusevljen telefonom, upravo je to ono sto sam trazio duze vremena prvenstveno zbog maila, interneta, WiFi-a, VoIP-a. Postoji more izvrsnih programa za ovaj telefon... Ipak, to je Symbian telefon trece generacije.... Najtoplija preporuka.

Dany

Koliko ja znam za e61 ne postoji VoIP klijent tipa Skype. VoIP ide preko SIP protokola koji je podrzan u samom telefonu. Ja jos nisa cuo nikoga na ovom forumu da je podesio svoj e61 da radi preko ovog protokola.

Nazad
Vrh Dno