Šta je novo?

[SE K800] Fleshovanje

Ma to i ne racunam :) To je obican home mode i to ne ubrajam u maske koje se mogu kupiti.
Jedine edicija k800/k790 je 007 edicija koja ima srebrnu(sivu) masku, i da ne zaboravim spiderman ediciju koja je dolazila sa torbicom za nosenje , i "maskom" koja se "navlacila" na masku koja je trenutno na telefonu.

Kakva je situacija sa W910 i njegovim modovanjem vidim po netu da i dalje nije moguce za DZ to odraditi... ili gresim?

jedno pitanje na brzinu.. da li moram da menjam taj fs i main da bi ubacio srpski, i da.. ja u stvari samo hoću srpske karaktere (slova) u porukama, ne želim da mi meni i ostalo budu na srpskom..

ps- danas sam stavio drajvere za zvuk i za kameru sa ovim uputstvima, i za to hvala ;-)

izmena- imam w810i, ako nije frka neki link za srpski za ovaj w810i..

Platform: DB2010

13:20:32| OTP CID: 49

13:20:32| EROM CID: 49

13:20:32| EROM Color: Red

13:20:32| IMEI: 35657401xxxxxx

13:20:32| Phone ID: W810

13:20:32| Region: CENT_EUROPE

13:20:32| CDA: CDA102555/2 R2A

13:20:32| Firmware Version: R4ED001

Poslednja izmena:
Znaci hoces T9 :) Mogli bi da probamo samo ubacivanjem T9, sad sam video tvoju poruku ali trenutno nemam vremena(pisacu kasnije).
Da ne bude da necu da ti odgovorim ;)

Jedno pitanjce...Moze li msn na ovom mobu? :) I ako moze link ili ime nekog msn programcica koji je lak za koriscenje :)

@milan91 dal uopste postoji nas T9, jel ima mozda?

@marko_84 radi, skini ebuddy.

brainless, malo sam razgledao svoje izvore:)D) i nigde nisam nasao T9 Srpski za w810i, mozda bih i mogao da ga sam izvucem iz softvera ali to bi potrejalo i ko zna da li bi posle radilo, jer bi morale da se vrse prepravke u listi jezika koji su dozvoljeni...

Ja bih uradio flash, evo FW za w810i:
http://rapidshare.com/files/86024709/W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.rar

Tu imas FS, MAIN i custom, ako neces da koristis srpski jezik ne moras, izaberes engleski jezik i nas T9 i to je to.

masamunea, naravno da postoji, koristim ga od kako sam uzeo k800 i nemam nikakvih zamerki, osim sto se posle flashovanja brisu reci koje dodam sam.

Poslednja izmena:
jel mozes da ga uplodujes negde (fs, t9 fajl... nebitno sta)? hocu da probam da ga ubacim u moj w830.

w830 FS za nas region ne postoji, i nikad nece ni postojati, mogu da probam da raspakujem FS od w850 pa da uploadujem lng+t9 fajlove ;)
Reci koju verziju FW imas na tom w830?

Poslednja izmena:
R1KG001

ajd ako ti nije problem raspakuj pa uploaduj lng+t9 fajlove.

w850 r1kg001 lng fajlovi+t9(iako ja ovde ne vidim nas t9 :S: , sad sam gledao i u otpakovan k800 FW i isto nema naseg t9, samo mi nije jasno kako ga ja onda imam u telefonu :trust: )
Inace putanja za jezike ti je tpa/preset/system/language.

e sad posto si ovo savladao da predjes na wm ;) xperia bi lepo legla? :)

imao sam ja t9 srpski na w850 svojevremeno, ako nadjem saljem...

Poslednja izmena:
Ipak sam za diamond ili touch pro :p Ako uskoro opljackam nesto, ili nadjem neke pare na ulici :d ima da padne jedan od dva navedena.

hvala.
ubacio sam... meni je na srpskom cak i u porukama imam nase karaktere, al nema T9.

Pomagajte!
Postoje li driveri za SE k660 za Vistu 64bit? Samo mi to fali da lepo flashujem fon...

Milsim na usb drivere, da moze kabl da radi.

Poslednja izmena:
jel moze da se flashuje bez costum packa (preko xs++)? nikako da nadjem costum pack za w830...

Hocu da ubacim ovaj firmware W830_R1KG001_MAIN_GENERIC_EA_RED52 (jedino on moze da se patchuje) daj bilo sta sto odgovara za njega. Ustvari ako ima neki evropski ili kako to vec ide. :)

To je samo MAIN, za to ti ne treba Custom pack ;)

Znaci mogu samo da flashnem ovaj main bez promene FS (trenutno je W830_R1KG001_MAIN_CHINA_EA_RED52) i to je to?

Hoce da mi se obrisu ovi modovani drajveri, flash teme, fontovi, programi i sve ostalo sto sam ubacivao? :)

Poslednja izmena:
Da :) Kad ubacis samo MAIN brise ti se sve sto si modovao, dok programi, kontakti, sms, i sve ostalo ostaje !

Poslednja izmena:
@milan91 flashno sam MAIN, al nesto mi je to brzo bilo + ostali su mi svi modovani drajveri, i sve ostalo sto sam ubacivao... kako mogu da vidim dal je sve proslo ok?

Jel mogu sad da ga patchujem sa patchevima za ovaj FW W830_R1KG001_MAIN_GENERIC_EA_RED52? :)

evo sta sad kaze XS++

Prilozi

• dfsdsfsfsdfsfd.png
    dfsdsfsfsdfsfd.png
    43.4 KB · Pregleda: 35
Ne bi trebalo da prodje brzo... Najbolje da pronadjes u logu kad si radio i da vidis sta je radio xs++ ili postavi ovde taj deo(ili ceo log) pa da vidim.

Nazad
Vrh Dno