Šta je novo?

[SE K800] Fleshovanje

Pa ne znam da li imas omogucene flash theme?? Mislim da nemas :)
Ja bih ga bas zato dirao :)

update: mislim da imam flash teme omogucene, ako je to to... Dodao sam jedno 20ak, neke su animirane, izmedju ostalih citybeat, musaic64 i neke koje ne dolaze fabricki (clouds i sl).
Mada, ne znam dje da nadjem neke od ovih tema:
http://www.youtube.com/watch?v=lf3J72Ckasc&feature=related
...Posle jos malo citanja, ne znam sta da mislim :d Da li flash teme imaju swf extenziju? Imas neku za probu i kratko uputstvo kako da ih ubacim (procitah da vodafone bnaded w880 podrzava flash teme)?

topse.ru i tamo imas sve flash theme :)
Flash theme imaju swf ekstenziju i ubacuju se preko xs++ ili far managera, objasnjavao sam ovde na forumu :)

geee :p Podjoh, zaglavih sinoc do kasno, izaberem par, kad ono sajt trazi registraciju. Reko dosta za veceras, nastavicu sjutra, kad ono danas pri registraciji trazi da se unese security code sa slike, a slika nikako da se ucita (probao sa FF i IE). Gadovi! :D
PS Upravo probao i sa Operom i ni'ta. Jel mozes da uploadujes jednu, cisto da probam?

radi :)

E sad samo da iskopam jos neke :)

PS Jesam li se zahvalio? Ne? Au, bruka! ;)

Hvala!

Poslednja izmena:
sve sam skontao, sem kako da sam napravim thm fajl za swf, kad ne dodje uz temu. Ima i neko uputstvo, ali odmah pocinje sa editovanjem thm fajla, pa da li se to odnosi na bilo koji thm fajl koji posle samo poziva flash temu ili...?
Ovo je tutorijal koji sam pratio:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16819

mali poklon za sve:
http://www.edeboi.onpw.de/SE/flash/
koliko vidim, 90% tema dolaze sa thm fajlom, sto znatno olaksava instalaciju. Sad sam prebacio jedno 15 swf-ova, jos thm i da se pomolim da nisam prepunio memoriju :d , pa da isprobavam :)

Pa najbolje je da nadjes teme koje sadrze thm tj. temu :) ako nema teme onda moras napraviti ili naci temu i izmeniti temu da pokrece i swf fajl, bio je negde tutor i za to ako naidjem postavicu.
Ali kao sto si rekao 90% tema sadrzi temu...

Pa najbolje je da nadjes teme koje sadrze thm tj. temu :) ako nema teme onda moras napraviti ili naci temu i izmeniti temu da pokrece i swf fajl, bio je negde tutor i za to ako naidjem postavicu.
Ali kao sto si rekao 90% tema sadrzi temu...

90% flash tema na onom sajtu sadrzi i thm. No, ionako je tamo vecina flash tema koja me interesovala (a i koja postoji, koliko vidim). Super je ova everchanging, sa leptiricima i svicima & stuff, moglo bi i nesto komplikovanije da se osmisli, ali posto je free, svaka cast autoru. :smoke:

masamunea, kad ubacis fw za nasu regiju dobijas i srpski jezik sa srpskim T9 ;)

joriq, ja sam rekao uopsteno :) Everchanging je tema sa SE S500i telefona, po meni najbolja tema(jeste malo gay :p) ali je odlicno odradjena.Tema se prilagodjava dobu dana, trenutnom mesecu, i godisnjem dobu...
btw. probaj stavi datum 31.12. i stavi 23:59 i sacekaj ;) Takodje ima fora i za 8.mart(ili dan zaljubljenih :D) ja mislim...

Poslednja izmena:
to znam, neko problem je sto ja ne mogu da pronadjem fw za w830 za nasu regiju, jel znas mozda gde ima? :)

joriq, ja sam rekao uopsteno :) Everchanging je tema sa SE S500i telefona, po meni najbolja tema(jeste malo gay :p) ali je odlicno odradjena.Tema se prilagodjava dobu dana, trenutnom mesecu, i godisnjem dobu...
btw. probaj stavi datum 31.12. i stavi 23:59 i sacekaj ;) Takodje ima fora i za 8.mart(ili dan zaljubljenih :D) ja mislim...

da znas da sam se pitao jesu li i to stavili (po dobima), al reko da ne pretjerujemo :) Kad ono :zgran: Probacu i ostale :)

PS Za 14. feb ima promjene, al za NG nisam nista posebno primijetio u "ponoc", samo promjena teme...

Poslednja izmena:
Imam problem.Imam sony erikson k800i i na njemu je O2 mreza ali Njemacka.Kako mogu da ubacim srpski jezik i postoji li mogucnost da ga odkodiram i ako postoji kako i na koji nacin.Neka mi neko pokusa objasniti kako da nadjem srpski jezi i kako da ubacim cirilicu i njega i ako neko zna koji link i kako to sve posto nisam bas u tome najbolji.Da li neko zna takodje gdje mogu da nadjem dobre theme za k800i ali sto je vezano za Juventus?Unaprijed vam puno hvala,ali mi treba ta pomoc.

masamunea, probacu ja da nadjem ali 4-5% je da cu uspeti, jedino da nadjes nekog ko ima topsony acc pa da tamo skine ;) Ali evo obecavam da cu da ti nadjem.

joriq, ;)
Za NG treba da bude u ponoc vatromet :) Bas lepo izgleda...

Mon0xcydE, za flashvoanje procitaj prvu stranu, za otkljucavanje se obrati meni, a cirilicu mozes da dobijes samo ako sam uzmes lng fajl i krenes da ga rucno editujes.

Poslednja izmena:
"k800i/k810i moze da se promeni funkcija tasteru za internet pa moze da se postavi da otvara media player ili neka druga funkcija"
Receno - ucinjeno pitam ovde :d
Milane cekam tvoj odgovor :D

k800 me zanima zato sam ti i poslao PM da ne kopam na 3200 foruma :D
I objektivno me zanima kolika su poboljsanja zvuka sa w800 drajverima i koliko je bolji prikaz sa modovanim camera drajverima

Poslednja izmena:
Pa ne znam ja da li ti imas k800 sa k800 softverom ili sa k810... Cim budem postao covek koji moze da cita necije misli ja cu ti se javiti...
Dobio si link do foruma gde sam sve lepo napisao ne znam sta nije jasno ;)

Sa w800 drajverima?? W800i drajveri ne mogu u k800, na prvoj strani imaju neki w880i drajveri ali su oni zastareli.Mozes probati ove:
http://www.4shared.com/file/37845387/6024ce75/EXTREME_AUDIO_II.html?s=1

Sto se tice camdrivera, ne znam sta ti to znaci bolji prikaz :) Fotografija jeste bolja, ali zavisi da li znas samo da point n shot ili ipak znas nesto vise o fotografiji.

A elfpackovi, elfovi,camdriveri... se mogu naci na mom 4shared acc-u:
sedownloads.4shared.com

Poslednja izmena:
OK sta si neurozan :d
Citao sam i na Esu i na bureku i na mobsvetu tvoje tutse :d samo nigde nisam procitao da moze da se menja f-ja onog omrazenog dugmeta
Ma zanimalo me da li se dobija puno na jacini zvuka sa drugim drajverima :D

Uopste nisam neurozan.Tebi ako tako izgleda, to je tvoj problem ;)
Ja sam lepo odgovorio kako i zasto, nisi mi dao ni koji CID imas, ni da li ti je telefon patchovan, ni koju verziju softvera imas, kako ja mogu da znam ?
I samo mi objasni kako ja mogu tebi da kazem da li se dobija na jacini ili ne, kako mogu da znam koje ti slusalice imas, i koje ces drajvere staviti, i sta je to za tebe jako.Uzmi ubaci drajvere i sam zakljuci da li je "jace" ili ne, ubacivanje drajvera je posao od 3 minuta...

milan neurozan?! Ja mu zavidim na zivcima, iskreno ;)

Hehe :) Ovo nije nista, na drugim problemima imam takvih problema da nekad izgubim zivce pa svasta napisem...

masamunea, eto ja sam nesto obecao ali nisam ni pogledao na topsony.Takva verzija softvera ne postoji za nasu regiju, sad koliko je sigurno uraditi flash na w850i(ja to nikad nisam radio, ali ne znam kakvih bi problema mogao imati, verovatno bi bilo problema sa mrezom)
Sad ti preostaje da probas nekako da ubacis srpski T9, tj. da preradis neki, znam da je o tome bilo prica na se nse ali jos nisam video da je neko uspeo...

Poslednja izmena:
Nista od flasha na W850i on je 3g, tako da ko zna sta bi bilo... Probacu da ubacim T9 fajl sa w850i, samo reci mi koji fw da skinem EUROPE_1, 2, 3, 4, 5, baltic.. mogu da skinem jos 2 fajla sa topsony tako da ne mogu da eksperimentisem...

Znam da je w850i 3G bas zato kazem da bi imao problema sa mrezom ;)
Skini S_E_Europe ;) on ima srpski, hrvatski, madjarski, albanski, engleski...

Skinuo, nema t9, ima samo sr.lng fajl... cak sam ga ubacio sad imam fon sa nasim jezikom al bez t9...
Jel ima t9 za k800, mozda bi radio ako ga ubacim?

koliko je taj t9 upotrebljiv uopste za srpski, jesi li probao?

Poslednja izmena:
Da li se desava nekom sa novim softverom da prilikom pregledvanja slika (uslikanih kamerom) u galeriji slike prebacuju!?
Na primer sa 10. slike prebaci na 12. kada ih pregledavam i tako stalno za 1 prebacuje.
Ali koliko se secam to se nije desavalo na starom softveru (onom prvom sto je imao zelena slova na datumu slika u donjem desnom cosku)! Kako ispraviti to, mnogo je pocelo da iritira!

I zasto se u ovom softveru, u odnosu na stari, slike vise ne mogu pregledavati sa ona dva dugmica iznad ekrana, nego samo sa kursorom?

softver je
CXC1250210
R8BF003
080130

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno