Slabiji cooler od AC-ovih produkata (Twin Turbo, S1 Rev.2 sa ventom) i TR-ova (T-Rad², onih HR-03 GT(X))... sa kojima mislim da pretenduje da bude u klasi.
Pa, to sve zavisi od ventova koje nakacis na AC-ove i TR-ove 😉Ali verujem i primetno tisi.
Kako se kaci? Tako sto se skine originalni pa montira taj ili se stavlja preko originalnog? Mozda glupo pitanje ali ima modela koji se stavljaju preko originalnog kulera. 🙁
Kako se kaci? Tako sto se skine originalni pa montira taj ili se stavlja preko originalnog? Mozda glupo pitanje ali ima modela koji se stavljaju preko originalnog kulera. 🙁
Slabiji cooler od AC-ovih produkata (Twin Turbo, S1 Rev.2 sa ventom) i TR-ova (T-Rad², onih HR-03 GT(X))... sa kojima mislim da pretenduje da bude u klasi.
Ali verujem i primetno tisi.
Imas varijantu za HD 48x0 seriju (ne znam da li vazi i samo za nju?) da ostavis fabricki hladnjak za naponsku jedinicu (jer je masivan i odlicno hladi, bolje nego ono prdavce sto se dobija uz S1/Twin Turbo), a namontiras cooler preko toga / uz to... 😉Prvi put cujem za takve kulere (no ne znaci da tako nesto ne postoji 🙂).
Imas varijantu za HD 48x0 seriju (ne znam da li vazi i samo za nju?) da ostavis fabricki hladnjak za naponsku jedinicu (jer je masivan i odlicno hladi, bolje nego ono prdavce sto se dobija uz S1/Twin Turbo), a namontiras cooler preko toga / uz to... 😉
Takav setup daje fenomenalne rezultate :smoke:
Mislio sam upravo na ovo sto je Zooo elaborirao 🙂 ... samo sam se lose izrazio 😀Kakve veze ima hladnjak na naponskoj jedinici? On je ionako odvojen od GPU hladnjaka. I ovde mozes da ga ostavis ,)
Ae nadji mi sliku tog kulera koji se kaci na fabricki, zivo me zanima na sta to lici.
Probao sam tu kombinaciju. Metalni ram od referentnog hladjenja i Accelero S1 rev2. Temperatura na naponskoj je bila malo niza u odnosu na temperaturu sa heatsinkovima sto dolaze uz Accelero, ali je temperatura memorije (memory IO valjda je to to) bila veca skoro za 10ak stepeni u odnosu na temperaturu sa heatsinkovima.
Ne znam kako, al' kartica je bila bucnija sa tim metalnim ramom i Accelero S1 kulerom iako je bio podesen isti broj obrtaja ventova.
Idi bre, vec me prepade... 😀Ispravka, nemam Accelero S1 rev2, vec Twin Turbo. Ne znam sta mi bi da napisem S1 rev2.
Idi bre, vec me prepade... 😀
Znam da imas TT, pa se razmisljam "sto li je ovaj pa prelazio sa S1 na Twin Turbo, 'de ce bre sa konja na magarca?" :d:d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari