Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

S`obzirom na kolicinu informacija putem trailera i detaljnim analizama, mislim da neku pravu originalnost neces da dobijes, ma koliko tema moze da bude epic. Ipak je Kjubrik sa slicnom idejom postavio standarde koje niko do sada nije pomerio i ko zna kada ce, ali opet tu je sve stvar do ideje, vizija, genijalnosti koju Ridli i kolege scenaristi ne mogu (umeju) da izvedu.

Doduse, treba ipak sacekati sam film i prosuditi, ipak je ovo akcioni film sa elementima horora, tako da ga treba posmatrati na drugaciji nacin...

Teško će ovo biti bolje od originala, mogli su sačekati malo više vremena. A ni ovog Kolina nešto ne mirišem.

Poslednja izmena:
Prvi FAIL je Columbia/Sony...
Drugi FAIL se odmah vidi - ni kapi krvi (Svarci je u prvom sukobu prosuo oko litru-dve i zavrnuo par vratova uz KRRC)

Ali zato Djesika...mmmmm...njojzi sve oprastam:p

A i nece biti scene sa tvojim starim avatarom posto je izgleda radnja samo na Zemlji. :D

Au bre...nece biti na Marsu? ...total FAIL.

U bre, pa ovo je baš uštrojeno. Jedva čekam da vidim šta su smislili:D
Edit: Sad odgledah trejler, pa ono je sramota koliko je loše, a gluma, koja gluma?:D

Poslednja izmena:
U liniji sa Inception, Source Code i slicnim, a istovremeno pokushavaju da se distanciraju od bilo kakve veze sa Marsom, s obzirom na to kako filmovi koji se deshavaju na Marsu u poslednje vreme prolaze.

>

Novi trailer za Prometheus:
(you really shoudn't watch this)
[YOUTUBE]RCVBcgHIJ18[/YOUTUBE]
:d:d

Poslednja izmena:
I kako ja sad ovo da ne pogledam?:D

Ono sam pretpostavio na osnovu trailera, a izgleda da je stvarno tako:

Euroamerica (formerly the United States and the European Union) and New Shanghai (formerly China and South East Asia) fight for political power in the far dystopian future in the year 2084. A simple factory worker suffering from violent nightmares (Farrell) begins to suspect that he's a spy whose memory and personality were erased and replaced -- though he is unaware which side of the fight he's on and how important his lost memories will be in its outcome. What matters to him the most is that he must team up with a young female freedom fighter (Biel) in order for both of them to change the political system in their own country, Euroamerica, which is currently controlled by Euroamerican President Vilos Cohaagen (Cranston) and his government that rules with extreme austerity.

>

Discovering Prometheus fb app.

>

Zavrseno snimanje novog Riddick-a. Sada ide post produkcija, release date kraj leta 2013.

oCulO.jpg

Sto reche jedan, Grrr.

Prometheus 3D u Srbiji pocinje 7. juna sa prikazivanjem :p

Lepo:) U kojim bioskopima?

>

2a9tbo4.jpg

^ za sve one koje interesuje prezivljavanje ;)

^ za sve one koje interesuje prezivljavanje ;)
Ja sam mislio da vladari iz senke vec imaju svoja sklonista... :trust:

Ovo mi vishe izgleda kao idealan setup za neki 'post-apokalipticni' reality tv show... ,)

Eh, pa skontali su da im treba još po neko sklonište a i mogu da zavaljaju nekom:D

U US su podzemna sklonista ultra big business vec decenijama. Bilo bi interesantno saznati koliko su ukljuceni u stvaranje / shirenje doomsday blahblah po internetu...

Npr,
http://www.terravivos.com/secure/solution.htm
(obratiti paznju na counter... :trust:
video mi se svideo, narochito tamo negde pri kraju... ;))

PS. Za konverziju missile silosa u sklonistu, bilo bi interesantno saznati nivo zaostale radijacije i nivo prisustva kancerogenih materija u betonu silosa... :trust:

^ nisam imao pojma da neko razmisljao o ovome.

msm sta da radis na planeti zemlji posle bilo koje od onih katastrofa... sedis u sklonistu ko ***** a nemas ni fejsbuk :D

Fallout RPG:D

^ nisam imao pojma da neko razmisljao o ovome.

msm sta da radis na planeti zemlji posle bilo koje od onih katastrofa... sedis u sklonistu ko ***** a nemas ni fejsbuk :D

E onda će fejsbuk da pređe opet u novine na zadnju stranicu,tamo gde mu je i mesto.

Nove sličice "Prometeja":D

p2NJk.jpg

shaw_full.jpg

prometheus_ship_full.jpg

david_full.jpg

blueprint_int_full.jpg

blueprint_ex_full.jpg

escape_hatch_full.jpg

z2JMO.jpg

Nego, čudan ovaj brod prometej, podseća na neku životinju.

Ostatak je ovde

Ima i neki razgovor sa Ridlijem, ali ja to neću da kačim, puno spojlera, izdržao sam da ga ne pogledam, preporučujem isto i vama:)

Samo malo texta:
In Central London on April 10th 2012, a selected few from the UK film press were treated to a Prometheus 13-minute footage screening and Q&A session with Ridley Scott, Noomi Rapace, Charlize Theron, and Michael Fassbender. The venue was filled with approximately 400 journalists who apparently left even more excited than how they first came in.

Poslednja izmena:
27. maja ide pilot nove kanadske 'sf' serije Continuum.
CPS Protector Kiera Cameron (Rachel Nichols) is transported from the year 2077 to 2012 when a group of terrorists from her time escapes execution by fleeing to present day. In order to track them down and stop them from endangering the past, Kiera joins the local police force and uses the skills of a young tech genius (Erik Knudsen).
Stavio sam sf pod navodnike jer mi deluje da ce serija biti veoma nalik na Alcatraz, tj sf ce biti prisutan samo u naznakama. Ostalo ce biti tipichan policijski procedural.

Nazad
Vrh Dno