Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

[YOUTUBE]dS9jc3BnLRc[/YOUTUBE]

^
letnji repertoar je ocajan...od 33 filma jedva 2.5 filma koja mogu da zainteresuju na prvi pogled...

Upravo :(
Zalosno.

Evo meni posle pogledanih trailera Lovely Molly, Safety Not Guaranteed, Extraterrestrial bas deluju zanimljivo.
A pirane i Chernobyl su bas filmovi za pogledati s drustvom :)

A sta je zalosno? Ima tu verovatno ok filmova, samo ih treba prvo pogledati...

repertoar je zalostan...30 filmova uopste nisu SF vec ctraci, supernatural horori i drame...jedino prometeus i total recol su SF ostalih 31 cine 0.5 SF...

Ja koliko vidim onde pise sci fi i fantasy. ;)

A inace i Prometheus i Total Recall su horor/trileri koji imaju naucno fantasticni setting.

Naslov clanka treba chitati kao 'Predlog filmova za leto od strane autora clanka (;)) za io9'.
Ne vidim kako drukcije neki filmovi mogu da budu na toj listi (pre svega film Hysteria, koji je period drama, i nema ni trunke bilo kakvog sff-a u sebi)
(ali, ipak je pomenuta vecina sff filmova, so why not...)

Poslednja izmena:
Ima dosta promena na Weyland sajtu, otvorene su stavke elektronika, teraformiranje bla, bla, bacite pogled:)

runshaw.jpg

Dobro, to i nije teraformiranje, al' ajde:D

Takođe Rated R

"Not one frame of Prometheus will be cut."
...
"If that means it’s an R rating, so be it."
- Tom Rothman, Fox CEO

Pašće sneg u junu:p

Poslednja izmena:
Dear god.
Pre je skripala prica izmedju sezona, a sad vise ne mogu ni epizode da povezu...znaci agonija ce da traje jos...

Ja sam prestao da gledam odavno...

Odgledah pre par dana ponovo Dollhouse. Šteta što serija nije imala više od dve sezone da se razmaše. Koliko boljih i koherentnijih ideja nego u 99% nazovi SF serija koje idu trenutno.

Dear god.
Pre je skripala prica izmedju sezona, a sad vise ne mogu ni epizode da povezu...znaci agonija ce da traje jos...

Postaje uznemirujuće koliko više ne znaju gde udaraju. Kojom hari poter magijom oni misle da sklope još 13 funkcionalnih epizoda, nemam pojma.. jedini završetak koji će donekle imati smisla je da se zadnjoj epizodi usled nekog fringe događaja sruši avion i da malobrojni preživeli se nađu na pustom otoku gde vremenom saznaju da i nisu tako sami na istom.. :)

Hahah, ne bi me cudilo uopste...toliko puta su precrtali scenario i krenuli ispocetka. Sad sve sto su taljigali u poslednjoj sezoni pokusavaju da zavrse sto pre kako bi krenuli opet (onaj cirkus u prethodnoj epizodi - LOL) ...

SOCOM je napisao(la):
...
"Not one frame of Prometheus will be cut."
...
"If that means it’s an R rating, so be it."
- Tom Rothman, Fox CEO

Obecava...

Poslednja izmena:
Samo da kažem, preskočite zadnji trejler za Prometeja, ima spojlera na pretek. Ja sam utripovao da je stari i odgledao do kraja i skontao da mi to uopšte nije trebalo:/

Samo da kažem, preskočite zadnji trejler za Prometeja, ima spojlera na pretek. Ja sam utripovao da je stari i odgledao do kraja i skontao da mi to uopšte nije trebalo:/
Nije prikazano nista sto vec nije prikazano ili se pretpostavljalo. Ono sto poslednji trailer zaista otkriva je da je rendering scena zavrsen ili pri samom kraju... Soundclip otkriva mnogo vishe... ;)

Meh, kako god bilo, meni nije trebao:p 1 trejler je sasvim dovoljan:)

Ridley Scott’s Prometheus has booked 18,287 tickets in hits first full week of presales at the theater.

It translates into £293,312 ($474,687) in gross pre-sale tickets, the highest grossing week ever.

The standalone flagship IMAX theater also reported its highest grossing first day of pre-sales ever, taking £137,000 ($221,717).

The take has beaten other high-profile IMAX rollouts in the U.K. including Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, Avatar and The Dark Knight
Source

:trust::trust:

b81y8n.jpg

That... Charlize.

Koliko se vidi iz dosad objavljenih slika, samo Charlize i Noomi nose ovakvo space suit; ostali imaju malko drukcije space suit...
visual clue da ce njih dve da prezhive !?

Malo po malo odgledasmo ceo film pre nego sto izadje. :d
Nema spojlera ako nekoga interesuje.

Sve gore od goreg.

A americki Sherlock - LoL

bas sam hteo da napisem....sve deluje krs
na kraju ce The Neighbors biti najbolja serija :D

Nazad
Vrh Dno