Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

>

Touch S01E01

Laplacov demon na delu. Ono sto je bilo u E01 je ne svrstava u sff kategoriju.
Videcemo kako ce stvari dalje ici. E02 je 19.03.

Odgledao malopre...zasad mi je bas

dum dum dum dum dumb

Izguglo otac i resio misteriju...a zasto klinac sedi na anteni? Osluskuje mobilne? Sta to Deni Glover zna o antenama a mi ne saznasmo...? 318 smorio. Fibonacijev niz se pominje, soooo smart. A u medjuvremenu se Iracani dizu u vazduh touchscreen telefonima:d

Fox se sve vishe specijalizuje u razocaravajucim sci fi show-uima. :trust:

Hm, hm:) Možda ne bude loše? Zatvor u svemiru? Kontam da su to ovi sa megaupload-a:D

Nisam imao pojma ni za jednu od tih informacija:p Hvala:)
A kad je snimano?

Ovaj Dante 01 izgleda dosta ozbiljnije, hvala na savetu:)

Čuj, mora biti haj-tek zatvor:D
A što Braca reče, šuplja priča ovo sa predsednikovom ćerom...

Poslednja izmena:
Izgleda da Terra Nova nece imati drugu sezonu. Ranije je bilo javljeno da je Fox razocaran brojem gledaoca, i da ce to da li ce biti S02 zavisiti od uspeha Alcatraz-a i Touch-a.

http://www.tvline.com/2012/01/terra-nova-season-2-pickup-jason-omara/

Kad glumci neke serije pocnu javno da iznose misljenje da su potrebne promene u seriji u kojoj igraju, obicno znaci da je toj seriji odzvonilo.

Ovaj Dante 01 izgleda dosta ozbiljnije, hvala na savetu:)

...meni je posle filma kuvalo u lobanji od raznoraznih pitnjanja... a navikao sam na takve nevezuse u stripovima. Tako da ne preporucujem film onima koji su navikli na lepo ispricane price, logicno povezane i servirane na tacni.

Izgleda da Terra Nova nece imati drugu sezonu. Ranije je bilo javljeno da je Fox razocaran brojem gledaoca, i da ce to da li ce biti S02 zavisiti od uspeha Alcatraz-a i Touch-a.

http://www.tvline.com/2012/01/terra-nova-season-2-pickup-jason-omara/

Kad glumci neke serije pocnu javno da iznose misljenje da su potrebne promene u seriji u kojoj igraju, obicno znaci da je toj seriji odzvonilo.

Meni je ta terra nova tezak trash, gledao sam par epizoda. Vrhunac mi je bio kad 2 lika pecaju sa ivice jezivo visoke litice neku prasabljarku od pitaj boga koliko tona. I onda naravno ta gigantska riba krene da vuce jednog od njih ka provaliji da bi ga drugi u poslednjem trenutku zadrzao rukama uz neki glupavi komentar. Plus je cgi riba izgledala kao iz asylum produkcije :d

Alcatraz je puno bolja serija i izgleda da menja Terra Novu. Što se Terra Nove tiče mogli su uzeti pilot i season finale i napraviti dvodelni TV film, jer ovo između što su emitovali je ništa. Ta varijanta gde se glavna priča provlači kroz prvu i zadnju epizodu u sezoni a ove između su veštački ubačene je prolazila pre desetak godina sa Smallville-om, tad mi je to bilo zanimljivo jer je bilo malo drugačije. Međutim oni su neviđeno za*rali tako što su priču od max pet sezona rastegli na deset. Kasnije ih ni Michael Rosenbaum, kao Lex, u zadnjoj epizodi nije mogao povući sa dna, a on je napravio najpametniju odluku što je "pobegao" ranije. Uništena serija sa najgorim series finale-om ikada.

Btw Chuck se završio, nisam gledao zadnje dve još uvek ali sam u 5x11 primetio Mitchel-a iz SG1. Čovek se žešće udebljao i poprilično omatorio, čini mi se da RDA bolje izgleda od njega :D. Baš sam se iznenadio s obzirom na to da je Continuum bio pre 4 godine, lik kao da je omatorio 10 godina za to vreme.

Alcatraz nije nista bolji od Terra Nove. Samo josh jedan policijski procedural samo smesten u unekoliko neuobicajen ambijent, cija ce se interesantnost vrlo brzo izgubiti u standardnim elementima policijskih procedurala. Ono sto ima od sf-a ce biti na kashicicu i u prvoj i poslednjoj epizodi, kao i u Terra Novi. Sve vec vidjeno n puta. SGU je imao potencijala pa su upropastili seriju; Terra Nova je imala potencijala pa su je upropastili; cisto sumnjam da nece biti isto i sa Alcatrazom.

Sto rece jedan, sledece sto mozemo ocekivati:
Dinosaurs break out of Alcatraz and only an autistic boy can stop them. This fall on FOX.
a i to bi upropastili gluposcu i 90210 tipom drame.

Meni je Alkatraz bez veze serija. Teska naiva.
Klinka (federalni agent:d) i jedan debeljan (exstra inteligentni crtac stripova:d) hvataju najgore zlocince USA (koji su bili u limbu 50-ak god:p) kao od sale..:lupko:
Gde li pronalaze-pisu ovakve gluposti, a toliko ima, vec napisanih, odlicnih knjiga.

Glupost je zarazna.

Dinosaurs break out of Alcatraz and only an autistic boy can stop them. This fall on FOX.

LoL

Chuck se fino zavrsio, iako su komotno mogli da celu sezonu urade sa 24 epizode kao i do sad...Mogao taj twist da se jos razradi

Chuck vs Sara

...posto je zanimljivo, ali ***. U kompletu fina serija sa usponima i padovima u kvalitetu, ali sveukupno ok. I naravno, dajte mi jos Y. Strzechowski, bilogdeibilokad:D

LoL
Ne smej se. Ja bih gledao nesto takvo ako bi bilo na nivou prvih par sezona 24. :d

292msqx.jpg

... da pokrenem temu. Malo lutanja svemirom u terentnom brodu.
[YOUTUBE]ROxGAncAi2U[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
...mozda je neko propustio, pa reko da okacim trejler... ima zanimljivih inserata.

Poslednja izmena:
>

Oficijelni bioskopski trailer za novog SpiderMan-a:
[YOUTUBE]-tnxzJ0SSOw[/YOUTUBE]

Krsh. Ovog puta pain i za gledanje u bukvalnom smislu zbog te superretardirane kamere koja se forsira kad se hoce laka zarada.

Jos jedno found footage djubre.

Sad mi nesto pade na pamet- ladno je Fringe trenutno najbolja SF serija:d

Poslednja izmena:
I Fringe je poceo da smara, imam 4 ep i nikako da se nakanim da gledam.

Sent using Tt.

Krsh. Ovog puta pain i za gledanje u bukvalnom smislu zbog te superretardirane kamere koja se forsira kad se hoce laka zarada.

Jos jedno found footage djubre.

Sad mi nesto pade na pamet- ladno je Fringe trenutno najbolja SF serija:d

U nedostatku dobrih serija idemo sistemom daj sta das, samo da ubijemo vreme na -15:d
Ko mi je kriv sto sam vec odgledao sve dobre serije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno