Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Po meni je to trebao uzeti del Toro ili onaj francuz koji je pravio grad izgubljene dece i alien4... ovako mi smrdi na mejnstrim limunadicu za siroke narodne mase. Nadam se da gresim, ali i da useru, to ne mora da znaci kraj za takve likove kao sto je bio John Carter, ostaje jos njih dosta koji cekaju ekranizaciju. Npr. Corbenov Den, njega nema sanse da ispeglaju:-devil-:.

Knjige volim vise od filma...Zavrsavam Klarka i Bakstera - Trilogija Prvordjeni
Ovde si me na trenutak zbunio... Trilogija je A Time Odyssey, a Firstborn je vol.3 u trilogiji. :trust:

Under the Skin sam naveo u listi. Afterburn, Spaceless i Mass Effect su TBA (i najverovatnije ce biti finalizovani za 2013), The Last Push je indie, World War Z mi je promakao ( zombiji su mi nisko na listi prioriteta makar im rel.date bio 12.1221 :d ), Nikola Tesla mi zvuchi kao dokudrama (dokle vishe sa prepravljanjem istorije :trust:).

TFilm je na listi jedino iz postovanja prema franshizi. Ne ocekujem da ce biti nista bolji Bond od prethodna dva filma.

Ova nova dva Bonda su katastrofa svaki na svoj način. Sa druge strane Sem Mendez još nije snimio loš film tako da...

^
Bond je 'Bond, James Bond' jedino ako ima sf gadget-e i ako se bori protiv super villain-a. Ako to nema, onda se svodi na obican spy flick.

Evo jednog sf filma koji bi mogao biti veoma interesantan ali ga nisam naveo: animirani Escape from planet Earth Dodushe, i on je TBA. (i ima konja u njemu... :d)

22. januara krece u Svedskoj sci fi show Äkta människor (Real Humans):

What happens when robots become so human that they can barely be distinguished from real people? When they can even be our lovers? Real Humans takes place in a parallel world to our own, in which people's lives have been completely transformed by the new generation of robots, the Hubots.

Created by Lars Lundström and directed by Harald Hamrell och Levan Akin, Real Humans is produced by SVT and Matador Films in collaboration with Danmarks Radio and YLE, with funding from Nordisk Film och TV Fond and Nordvisionsfonden.

http://svtplay.se/v/2662450/akta_manniskor/se_trailer

Poslednja izmena:
Zna li neko kako se zove onaj film gde ima neki robot koji je maskiran u neku sexy devojku koja lovi likove i kad treba da se kresnu njoj iz stomaka izadju neki nozevi propeleri i izbuse lika u sred sexa? Secam se da sam kao klinac imao lude kosmare zbog tog filma.

Poslednja izmena:
Kad smo kod tih starih sf-ova....seca li se neko onog filma kad klinci ugrade nekoj zenskoj chip u mozak (umrla valjda), pa ona postane robot? :) E od tog filma sam se ja plasio da spavam...

Da nije ovo: Eve of destruction

Mada nema noževa koliko se sećam...

Nije to. Ono cega se secam je da je bila neka jako hot riba na koju bi se svaki direktor ili kamiondzija nalozio na keca. Znam da ima scena kad nekog lika u finom odelcetu kod njega u kancelariji obori na pod i krenu da se vole, ona odozgo, on u sred extaze a ona se uspravi i iz stomaka joj izadje nesto kao mixer za kolace i lepo ga izburgija uz vrisku i ciku :D
Davno sam to gledao ali bih ponovio to iskustvo.

Ali riba je robot, nije vanzemaljac. U fazonu kao T3 samo star film i umesto da radi sta hoce kao Tx ona je poslata od strane nekog lika koji je opravlja nakon svake misije, stavlja je na aparate, sredjuje makeup i tako dalje. U fazonu kao zao zenski Robocop koji masakrira muskarce. Ne secam se razloga samo tih krvavih scena.

Zar je moguce da ti je bas toliko bitan taj feminator film? :D Da nije ovo, kod nas prevedeno kao Odmazda? Jedan u nizu filmova iz mog katastrofalnog filmskog detinjstva, uglavnom ispunjenog b i c bad ass filmovima... :d

Evo materijala za guglanje. :)

Sometime in the late 70s or early 80s I remember seeing a movie on local TV that I did not understand (I was a somewhat-sheltered little kid in those days). All I remember is that there were women in the movie who were robots or androids of some sort (perfect human replicas a la Blade Runner), who killed at least a couple of men via sex. I remember one scene pretty clearly in which one of these women had her breasts sort of start spinning like small buzzsaws out of her clothes, killing whatever guy was with her. Another scene I really vividly remember had one of these fembots straddling a man (on the floor, I think, with both of them mostly clothed). The man was enjoying himself at first, "Oooooohhhh, ahhhhh," and then he started to scream and shriek. At the time I had no idea what was going on, but later on when I learned about the birds and the bees I realized that the bot-woman must have killed him with her vagina (something buzz-saw-y like the other chick's breasts).
http://io9.com/5262182/sex-robots-who-kill-is-anything-deadlier

Poslednja izmena:
Sviđa mi se gde je tema otišla, podsetili ste me na još par tih divnih, starih SF filmića:)
Zanimljiva je ona holanđanka u Eve, bila je zanimljiva kombinacija za mene, malog tinejdžera, privlačan robot, ubica pa još sa nuklearnom bojevom glavom:p Noćne more ali lepe:p

Poslednja izmena:
Zove se Deadly Friend http://www.imdb.com/title/tt0090917/ ;) Imao sam nocne more od tog filma. Kad sam ga pre godinu dana gledao ponovo opet mi je bio jako creepy.

Yep, ovaj film je totalno creepy bio i ostao...secam se da je maltene pola filma bila limunadica izmedju lika i njegovog toy robota (i zenske iz komsiluka) a onda stvari postaju blesave...Dobar film. Kako je Wes Craven prso do danasnjeg vremena....

Poslednja izmena:
Evo, ovo nisam gledao a može biti zanimljiv film, žnj klase ali ko ga šiša:) Moram ga naći:)
Režija: Ričard Stenli (Ostrvo dr Moroa).

The music by Simon Boswell is an eerie sounding composition, complementing the despairing tone of the film. Ministry, Motorhead, Iggy Pop, and Public Image Ltd all contribute to the film’s soundtrack, their harsh music accentuating the events happening onscreen.

Hardware

http://www.beyondhollywood.com/hardware-1990-movie-review/

Omnomnom:p

Poslednja izmena:
Tesko ces naci video gledljivog kvaliteta...ja ga imam u kolekciji ali samo kao VHS rip i to je jedino sto sam uspeo da pronadjem...mozda se nekim cudom pojavio bolji u medjuvremenu...

Hardware ima da se nadje 1080p.

Jel? Ce da potrazim onda, thx.

Ha, isti takav snimak vec imam:)

Nazad
Vrh Dno