Moje mišljenje oko Eureke, jeste da je dobra BILA. Al' posle par sezona postaje monotona za sve pare. Desi se ovo - šerif popravlja, desi se ono - šerif popravlja...
@Lomnica
Hvala na info-u.
ST New Voyages je valjda fan made.Sve to odgledao, i Earth 2, Space Above & Beyond, V (novi), BSG (novu), Caprica, SG sve, ST sve, X-Files, Andromeda (to je jos i bolje od Farscape), Earth: Final Conflict, Smallville, Dark Angel (kao neki SF), First Wave, ne znas koja od koje bolja!! A nisam jos Alien Nation od tih starijih odgledao, i od novijih me cekaju Outcasts.
Zalosno je sto su to ODLICNE serije a pola navedenih i Firefly koji si ti naveo su ugasene posle prve sezone, iako nema 1 da nije zasluzila da se produzi!!! Za razliku od nekih koje su do skoro emitovane ili jos uvek traju, poceo sam pa odustao od Heroes, Lost (ako spada u SF), 4400, ovo cudo sto kopira X-Files u sustini, ime mi navrh jezika, Under the dome, Defiance...
P.S. Kakva je Jake 2.0 serija bila, davala se pre 10 godina, isto prekinuta posle prve sezone, nesto na foru ovog crtaca sto klinci vole Ben Ten samo sto se ne pretvara u vanzemaljce nego valjda ima neke moci kao X-Men?
P.P.S. Sta je pa sad ST New Voyages: Phase II, pise serija a izlazi po epizoda GODISNjE???
Svakako je vise kompleksna nego ove 2, ako nista drugo imas brdo raznih rasa, glumci su bili prilicno dobri, razradjena prica koja maltene nema rupa, CGI solidan kad se uzme u obzir kada je radjen...
Dok ove 2 uglavnom vrte pricu oko nekoliko istih likova kojima se stosta desava, i svaka 3. epizoda neka glupost da razviju "licnost" nekog od likova, posebno me to nerviralo kod glavnog lika u Farscape-u, te flesbekovi, te mu u mozgu cip sa licnoscu onog zloce, te ima ovu ribu, te onu, a i ona mala stalno nesto ludi i krevelji se...
Kako gresis. Farscape je verovatno jedna od najboljih sf serija ikad. Orginalna, zanimljivi kompleksni likovi, pilot koji je genijalno uradjen, moja, serija je toliko toga obradila... jednostavno ne mozes da je poredis sa Andromedom. Andromeda je fino poceo, medjutim serija se pretvara u nevidjeno smece kasnije.
A sta kazete za Falling skies, ljudi?
Nisam ni znao da postoji to izdanje!Zato ja gledam BluRay remaster STTNG-a i uživam![]()
Zato ja gledam BluRay remaster STTNG-a i uživam![]()
Ček, ima li kod nas da se kupi ili moram da naručim spolja?Ma to treba posedovati i ovako, legalno. Samo cene (BluRay verzije) malo nisu normalne za ST uopšte, ne samo za TNG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari