gadafi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.09.2005
- Poena
- 455
Hoćeš da kažeš da tvoja wifi mreže i UniFi mreža sa tvog rutera mogu da budu na različitim kanalima?... pa u principu mozes da gledas kao da imas 2 razlicita rutera.
Hoćeš da kažeš da tvoja wifi mreže i UniFi mreža sa tvog rutera mogu da budu na različitim kanalima?... pa u principu mozes da gledas kao da imas 2 razlicita rutera.
A ako bih zelela preko svog SBB naloga da iskljucim UniFi, da li to znaci da niko nece moci da koristi moj UniFi vise i da ja necu moci tudje? Ili samo vazi ovo drugo?
Meni Unifi nigde vise ne radi, cak i kad je pun signal. Potpuno neupotrebljivo u BGD, bar tuda gde se krecem.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Такође нисам могао да се улогујем на Јунифај уопште, па сам звао кориснички сервис и прорадило је, они су нешто зајебали.Pisao sam mejlove podršci i prestali su da odgovaraju verovatno nemaju rešenje. Ja sa ovim nalogom ne mogu da se konektujem nigde ni sa jednim uredjajem, a probao sam svasta. Zaista neozbiljno od SBBa.
Mesečna kvota za internet saobraćaj pri najvećoj brzini za jedan korisnički nalog, bez plaćanja dodatne naknade, na servisima UNIFI i SBB Wi-Fi zona ukupno iznosi 5 GB. Nakon što potroši mesečnu kvotu od 5GB, korisniku će biti i dalje omogućen pristup internet saobraćaju ali pri najvećoj brzini od 64/64 kb/s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari