Crypto KING
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.03.2011
- Poena
- 195
HG radi na B,G,N,A mozda i AC za unifi. A za korisnike samo B,G,N.
Poslednja izmena:
Од 2. новембра UniFi могу да користе само СББ постпејд корисници и ваљда они који плате по минуту коришћења мада за њих нисам сигуран јер онда тешко да могу да знају ко је био на вези. Могуће само СББ (плус Тотал и Беогрид) корисници и 5GB месечно урачунато. После тога је брзина 64/64 или се докупљује.^ Izvinjavam se, 5GB je kome ograničenje i za šta? Nesto do 2.nov ili i nadalje?
KAKO SE POVEZUJETE NA UNIFI?
Brzo i jednostavno. Kad se nađete na nekoj od UNIFI lokacija, potrebno je da na svom uređaju pronađete listu dostupnih mreža i odaberete UNIFI.
SBB KORISNICI
Za povezivanje se koristi korisničko ime (e-mejl adresa) i lozinka sa portala www.mojsbb.rs
SBB korisnici koji se još uvek nisu prijavili na naš portal, treba prvo da odu na stranicu www.mojsbb.rs i otvore svoj nalog. Otvaranje naloga je brzo i lako. U formular za prijavu treba uneti svoje podatke: broj ugovora i ID broj (ima ih na svakom računu), kao i svoju e-mail adresu i odabranu lozinku.
OSTALI
Oni koji nisu SBB korisnici mogu da se povežu na UNIFI mrežu koristeći sledeće podatke:
Username: unifi
Password: unifi
Način odabira i korišćenja usluge
Član 3.
• SBB-ov Korisnik koji ima zaključen i aktivan pretplatnički ugovor sa SBB-om za uslugu koja u sebi sadrži postpaid kablovski Internet i kreiran Moj SBB nalog, ostvaruje pravo na zajedničku kvotu od 1GB (gigabajta) mesečno u okviru usluga UNIFI i SBB WiFi zona. Dodeljeni, a neiskorišćeni saobraćaj ne može se preneti u sledeći mesec. Uputstvo za kreiranje Moj SBB naloga i dobijanje pristupnih podataka nalaze se na sajtu SBB-a (www.sbb.rs).
• Korisnik zajedno za usluge UNIFI i SBB WiFi zona može registrovati najviše do pet uređaja, od kojih se tri mogu istovremeno koristiti.
• Korišćenje usluge UNIFI od strane Korisnika vrši se uz prethodnu autorizaciju identifikacionim podacima za Moj SBB nalog.
Telemach (SBBova sestrinska firma u Sloveniji) je isto svima poslala pismo vezano za UNIFI pre 10tak dana. Sada posto su Slovenci veoma osetljivi na njihova potrosacka prava i imaju vrlo dobro organizovane organizacije koje se bave zastitom potrosaca ispraticu situaciju kako su oni reagovali na UNIFI.
Да ли само ја не видим скриншот?@calexx aj valjda me nisi lozio. Evo ti tog skrinsota i pogledaj crvenom elipsom obelezene delove. UNIFI NIJE NIKAKAV AKCIJSKI POKLON VEC ON JESTE DEO PAKETA i za sve usluge su navedena ogranicenja osim za unifi za koji jedino pise da je besplatan.
Па одеш на њихов сајт и погледаш цене. Већ сам помињао, нису ми уопште јасни са понудом. Имају неке пакете Голд и неке пакете Голд Тројка. Ови други имају много веће брзине и попуст 50% али пише да траје до краја лета. Није ми уопште јасно да у октобру имају попуст до краја лета, овог или следећег? Ако се гледа тај Голд пакет, уопште не ваља. Ако се гледа Голд Тројка по пуној цени, то је скупље него што код нас нуди СББ и има веће брзине. Ако се рачуна тих 50% (за које и даље не знам до када траје) онда је понуда одлична. Ипак, нити разумем то са попустом нити разумем одакле два типа пакета са потпуно другачијом понудом. Ако неко има везе са њима, могао би да објасни.Kakvi su paketi i cene kod Telemach-a?
Да ли само ја не видим скриншот?
Opcija za one koji se opredele da ne budu deo UNIFI zajednice je deaktiviranje usluge preko naloga na portalu MojSBB. U tom slučaju, umesto na preko 100.000 lokacija širom regiona, internet će moći da koriste na javnim lokacijama u zemlji koje su i do sad bile dostupne u okviru SBB WiFi Zone.
Погледао си поруку коју сам навео? Видео си ко је написао и шта је цитирано?Taj zna o cemu prica? Vise od tebe? Manje od tebe? Koliko je merodavna necija, bilo cija, poruka? Clan 2, pretposlednji pasus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari