Evo ga jos jedan slucaj,meni sinoc oko 23h pao net :crash: ,ne gori lampica :zgran: .Prosli put mi se to desilo i 20 dana sam cekao da se neko pojavi od teh.sluzbe,naravno zamenili glavni spliter i proradilo.hard je napisao(la):Ja sam od skoro kod sbb-a na 128 flat-u i poslednjih sedam dana vodim rat sa tehnickom podrskom jer mi net malo radi malo ne radi, u nepravilnim razmacima. Popizdeo sam. ......................................ali ovo sad me izludjuje. gledam u onaj kabl modem i kad se ugasi cable lampica dodje mi da ga razbijem... grrr...
I ja sam na Dorcolu ,evo vec nedelju dana nemam link,u medjuvremenu mi istekla i pretplata.Pre dva meseca nisam imao vezu 23 dana i nikom nista. :trust:Ludi^Procesor je napisao(la):...Moj ortak koji je isto na Sbb-u na Dorcolu ima vec 4 meseca potpuno stabilan protok i uopste mu se ne desava nista slicno.
baneks je napisao(la):U Kragujevcu, SBB daje Internet od Juna meseca. Tada sam se jos prijavio ali dan danas im ne pada na pamet da dodju i da me povezu. I kad god ih pozovem stalno pričaju "biće" a kada ja pitam kada će biti oni kažu "uskoro"I tako evo vec skoro 5 meseci. Krajnje neozbiljno. Ako im je i sve ostalo tako, a izgleda da jeste, osta meni stari, dobri ali sigurni dial-up.
![]()
ReV je napisao(la):na 30kbps tachnije 30000bytes, da je 30kb/s ne bih se zhalio![]()
spodops je napisao(la):e znas kako ja sam na sbb-u u kg-u od jula i mislim da sam jedan od prvih 10 usera a tebi bi preporucio da odes kod njih i da se raspitas da li su dovukli to kod tebe u naselje da te ne bi zavlacili!!! by the way koje naselje je u pitanju???
i to ti je to!! greetings
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari