Ne znam koja je to tacna adresa, ali nalazi se negde izmedju zooloskog vrta i pruge tj. dodjes do Zooloskog, predjes onu veliku ulicu prema Dunavu i jedna od onih velikuh baraka nekog propalog drustvenog preduzeca ti je njihov sadasnji headquarters...Gidra85 je napisao(la):Realno kod pogledas ni ne znas gde su oni zapravo. Jedino mesto je u Beogradskoj, ali tamo sam vec isao i kazu da nemaju veze sa tehnickom sluzbom. Tamo se kao samu uplacuju paketi. I nece da kazu gde da odem.
Ladno kada sam tamo otisao da se zalim, jedan lik koji radi tamo pozvao njihov call centar koji sam ja vec milion puta zvao od kuce.![]()
POZ :wave:
outlaw je napisao(la):Ima li nekog sa Dorćola (ugao Gundulićevog venca i Ðure Ðakovića) ko koristi njihov net? Devojka mi živi tamo i treba da joj uvedu TV i net ovih dana/nedelja. Komšiluk već ima njihovu kablovsku TV i svi su zadovoljni, ali niko ne koristi Internet.
Enivan?!
PanchoBanilla je napisao(la):Aj neko nek mi objasni koliki je upload na 128 flatu obavezan od strane provajdera. Koliko ja znam ja placam 128/64 konekciju a upload mi je ogranicen na 30000 b/s. Zvao sam ih al mi oni rekose da nemaju tehnickih mogucnosti da mi puste 64000 zbog nasledjene kablovske mreze od Pogleda (Nis) i da da ce pustiti kad se steknu potrebni uslovi (to jest nikad). Koliki je upload na 256 konekciji u Nisu ako neko zna i koliko su zvanicno obavezni za tu konekciju?
I jer placate odrzavanje od 300 dinara mesecno?
PanchoBanilla je napisao(la):Ma ja imam 30000 na 256 konekciji. Postoji li neki nacin da se obratim nekoj inspekciji jer je to stvarno bezobrazluk
Gidra85 je napisao(la):Ma posle ova tri meseca sve mi je vise dojadilo. Ali trebalo bih sada opet da ih vijam pogotovo sto prema ugovoru trebaju za 30 radnih dana da puste signal tj. da proradi net.
POZ :wave:
Shareaza Configuration for Routers
First, find the maximum number of connections your router can handle.
(Kod SBBa je to 400 ili 500 konekcija)
Start Shareaza
Go into the Download's Panel (Tools > Shareaza Settings > Internet > Downloads)
Set Maximum Transfers to 40% of the Maximum Connections allowed by your router
Set Transfers per File to half of the Maximum Transfers
Go into the 'eDonkey2000 Panel'
Set Client Link Connections to 40% of the Maximum Connections allowed by your router
Restart Shareaza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari