Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i meni je na d3 mini nestao SK HD, na D3 u drugoj sobi radi. takodje na d3 mini je na eurosportu audio engleski a ne srpski, pola cinestar kanala nema zvuk... jel se jos nekome ovo desava?
 
Pitanje,
za podnošenje zahteva za raskid ugovora mogu da odem u bilo koju poslovnicu (čitaj: TC Ušće) ili moram u neke specifične?
Nešto mi se vrti u glavi da su to tako nešto ranije forsirali. Nisam pod ugovornom obavezom, pa bih hteo onda da odradim raskid, a da ne moram 30 dana ranije to da "najavim" pa tek onda vraćam opremu, nego sve odjednom.
 
Pozdrav drugari, imam jedno pitanje. Trenutno sam korisnik SBB-a i ostalo mi jos 10meseci do isteka ugovora. Poslednjih par meseci internet je ocaj, zalio sam se, zvao vise puta, dolazili su vise puta, promenili 2 puta uredjaj(ruter), radili vise puta neke analize..itd da ne duzim. Zanima me zeleo bih da raskinem ugovor. Da li je moguce raskinuti bez penala, msm ovo je neprihvatljivo koliko su losi trenutno. Korisnik sam 6 godina, placam 5k i usluge su ocaj. Pozdrav i hvala unapred ^_^
 
Da li je neko uspeo da dobije popust na pretplatu i uredjaj na rate preko shoppstera prilikom obnove?
 
Da li po raskidu ugovra, daju migracioni kod za Adsl, da li traže poseban zahtev da se podnosi za nnjega ,,,,?
 
Da li je neko uspeo da dobije popust na pretplatu i uredjaj na rate preko shoppstera prilikom obnove?
Da, i mene ovo zanima, ističe mi ugovor za 2 meseca, a merkam i nešto na shoppsteru. Ili da prelomim pa odem na Orion optički i kupim što mi treba za cash.
Mada, koliko sam video, na rate preko sbb uređaji su nešto skuplji nego na shoppsteru sa akcijom, oko 10%.
 
HBO Max jos uvek aktivan. Na Moj SBB stoji "Aktiviraj" za HBO Max. U dokupljenim opcijama za TV nema nista. Bice veselo ako naplate uz sledeci racun.
 
Jel vam se dešava da ide neki program i onda kao gramofonska ploča preskoči i ponovo se vrati isto 5-6 sekundi nazad, sam od sebe? Doduše gledam na TV-u preko SBB aplikacije ne preko EON boksa
 
Pozdrav imam Eon van sbb mreze . Slika na tv u kao da je malo tamnija da li je to nesto do box uredjaja ili ne inace osvetljenost TV pojacana na max.
 
Da imao sam UO do 10.2023 ali sam odmah mogao da raskinem zbog promene cene.
 
Da, platis ako si duzan vracas opremu i
odmah gase.
 
Ja nisam bio pod UO, raskinuo odmah, a plaćam poslednji račun kad pošalju. Nisu ništa ni pominjali, mada mi je jedino tako i logično. I naravno, logično bi bilo da platim 2/3 računa pošto je nekih 11 dana ostalo do kraja meseca u trenutku raskidanja, al' videćemo. Heh

Info: za komplet raskid (uz vraćanje opreme) ne može u TC Ušće pošto imaju samo štand u prizemlju. Morao sam da skoknem do novog Merkatora, tamo imaju full size objekat pa imaju gde da stave opremu.
 
Hvala
 
Moze li supruga da raskine ugovor radi poskupljivanja paketa, ako je na meni SBB ??Ja sam u inostranstvu do marta a ovo se moze raskinuti do 31.1.

Presao bi na MTS , nude li kakve popuste za nove korisnike, hvala
 
@galebsjuga za ponude drugih provajdera videti u "njihovim" temama
 
Pozdrav svima, hteo bih da predjem na drugog provajdera i da raskinem ugovor sa SBB. Ali ugovor se vodi na moju babu, koja je u starackom domu. Ona je blizu mene, nije problem odneti papir da ga potpise ali da li mora od SBB da se trazi neka dokumentacija? Jer je zena nepokretna i ne moze da ode do poslovnice.
Hvala
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno