Pa poskupljenje je to sto su sada za fiksnu telefoniju izbacili nemacku iz zone 1 i ubacili je u zonu 3 a da nikog od korisnika nisu obavestili.
Konkretno koristim eon full paket i u samom paketu sam imao 200 minuta ka zoni 1 u kojoj je bila i nemacka.
E sad neko se pametan setio u sbb-u da nemacku izbaci iz zone 1 i ubaci je u zonu 3 a da ne obaveste korisnike o toj promeni.
Meni su fakturisali racun nekih 500 dinara vise od pretplate.Minut je sada sa nemackom 26 dinara.Da sam potrosio svih 200 minuta racun bi mi bio uvecan za 5200 dinara.
Inace fiksni koristi majka i posto imamo neku rodbinu u nemackoj ona je zvala na fiksni tamo jer racunam da imamo svaki mesec u paketu 200 minuta.
Ali mosa.

))
Bio sam danas do poslovnice i pitao ih da li oni mogu tek tako da menjaju anekse iz ugovora ili ne?
Kaze da mogu to da rade i da to pise u ugovoru.Ja kazem ok,a da li ste duzni da o tim promenama obavestite i korisnike?
On cuti.
Kaze ulozite reklamaciju na racun ali odmah da vam kazem da je 50-50 da ce vam odobriti.
Kazem nije mi stalo do 500 dinara nego je princip u pitanju.Ne mozete da menjate stavke iz ugovora kako vam dune i da ne nadjete za shodno da o tome obavestite korisnike.
Tako da sad cekam da vidim sta ce mi odgovoriti.
Nemam neku alternativu posto mts i supernova nemaju optiku ovde kod mene.
Sbb je do sada radio stabilno,mada i kod njih nema sta da se gleda sto se tice fudbala tako da nisam pametan sta da radim.
Inace ugovor mi istice krajem godine.