Prvi utisci novopridoslog korsinika sbb usluga.
EON Prime (tv "sve", net 600/"60", fiksni...
Bio sam davno na RV sa svim uslugama, pa pre 2g kad sam se oslobodio uspesno uo kod SN zbog neresavanja problema sa netom (docekao da 3 dana ne raguju a kad su 5. dan pokusali da poprave kvar ja vec bio predao opremu

) pesao na MTS optiku na BOX 4 Beli (iptv-sve, Omorika 30 (sada Soko Lite), net 400/160 (sada 500/160) i fiksni (neka ga, moze da zatreba) ...) ali sam zadrzao zbog CAM i SN tv najjaci paket sa popustom od 50% za OSI (osobe sa invalidtetom).
CAM kod sbb sporiji od SN cam, definitivno.
Net radi dobro, ne vidim probleme, nesto je losiji UL (LAN kabl od rutera do deskmasine) ne prelazi 55,55Mbps i to preko Oriona a sa sbb dobacuje od 50Mbps do 54Mbps.
EON Box jos nisam cackao.
Fiksni pokrenuo proceduru za prenos broja.
Sutra ili prekosutra vracam mts i SN opremu dok je septembar mesec...
Javljam kasnije utiske...
Dodao bi da je kvalitet slike dobar, preko cam mozda ali mozda maaaalkice bolja slika nego preko SN cam.
Meni smeta sto nema K1, Euronews Srbija, Tanjug tv, RTSR, BNtv.
Smeta mi sto je iskljucen RT.
Nekad bila i ATV iz Banjaluke a sad je nema koliko vidim...
Zasto se neki kanali ponavljaju?
Evo Cinemania na 2-3 mesta, pa sta ce oni kanali na 800 i dalje, kao da i na prethdnim svojim pozicijama ti kanali nisu HD.
Ima nekih nelogicnosti sa rasporedu kanala al ajde, na sve se navikne sem na nemanja Jovane ujutru na tv.
Kako se vraca program na eon box-u, da li se "spusti" dole ispod linije toka programa pa se polako emisija po emisija preko prozorcica listaju unazad i atako do 7 dana?
Na iris-u je bila programska sema i kroz nju se listalo i birala emisija za gledanje, ovde u eonu tako nije?
Inace sam eon box radi mnogo tecnije, brze i lakse od iris boxa.
Jos da uzmem eon kodove za tv i laptop...
Da li se meseci po dinar mogu sbb-u uplatiti odjednom, svih 14 dinara odma sa prvim racunom?
Da li da zurim sa prijavom za slanje racuna na email, da li ce mi stici septembarski racun za ovih 2-3 dana i da li ce se ta 2-3 dana racunati kao celi mesec (propade jedan mesec za dinar) ili ce se ovo nekako preracunati, platiti puna cena za 3 dana a tek racun za oktobar racunati za 1 dinar...?
Meni nimalo nije zao sto sam presao sa mts/SN na SBB, svako ko moze, ko ima mogucnost izbora neka iskoristi mogucnost i drasticno manje potrosi za tv i kucni net.
Jedino mi za sto nema ovih nekoliko kanala (K1, Euronews Srbija, Tanjug tv, RTSR, BNtv, ATV, RT).
Mislim da bi na optici SBB svakako mogao pojacati UL.
Wifi dobar, ruter Huawei HG8145V5 sasvim dobro pokriva moj stan u kome nema betonskih zidova, samo stubovi i crvena cigla.
Monteri dosli 20 minuta ranije, bez najave.
Odradili montazu brz.
Slabo paze na grebanje parketa (uspesno izgreban), slabo slusaju i ne shvataju zasto u cosak a ne na videlo zok i media koverter, pa opet stave gde su oni zamislili da treba a ne gde im je receno.
Smece pobacali po podu i nisu nista pokupili za sobom.
Zale se da su kod kartice mnogo lose, masa ih nece da radi.
Meni su promenili 5-6 komada dok nisu nasli 2 da rade.
Sam CAM i kod rartica su "upareni" ne mogu se razdvajati, uzeti karticu pa staviti u drugi cam, barem mi tako rekose monteri.
bili su i 2 cam osteceni fizicki koje su poneli...
ZOK i MK su lepili dvostrano lepljivom kruznom podlogom.
Evo se zok odlepio...