Данас у улазу окачено мтс пакети 14-18 месеци за 1дин.
da, preplata bez T, i to ću ja uraditi, te odmah početi da im plaćam 3.000 mesečno, jer toliko izađe u proseku (6m po dinar, i 18m puna cena EON FULL-a od 3.999 dinara)SBB akviziter mi je rekao da je to moguće kod SBB-a i to računaju kao pretplatu
Mozes li da uslikas flajer? HvalaДанас у улазу окачено мтс пакети 14-18 месеци за 1дин.
Ima fora i 20m za din. Ne smem da otkrivam izvor. Potrebno je da ste u Sbb, da se na vas vodi i da box bude na vase ime.. I da, morate mnogo dobro da znate nekog iz Mts-a.
Za 20m uslov je i nepotizam.Kakvo otimanje korisnika. Znači kada pozoveš MTS, lozinka je "trenuto sam na SBB-u" hoću da pređem kod vas šta nudite![]()
6. Majstori monteri kakvi su, uredni ili hoce da uprljaju?
Koristim njihov tv / net već 20tak godina, od toga poslednje četiri godine na ovoj adresi (NS je u pitanju).1. Kako radi optika u SBB kod onih koji je imaju?
2. Net i tv ne prave probleme?
3. Tv i net idu iz jednog ONT ili ima neki media modul prvo pa onda ruter iz kog idu utp kablovi (net, eon box), koaksialni (ko hoce CAM) i sam wifi?
4. Kakav je wifi, radi li 2,4MHz i 5MHz preza istovremeno za vise starih i novijih uredjaja?
5. Kako radi premotavanja unazad na EON box-u (ne na EON tv aplikaciji) ?
7. Mogu koristiti staru koaks i utp instalaciju (od mts-a, SN) ili razvlace svoju?
Mislim da sam ti nešto "ukrupno" već pisao, ali evo po tačkama:1. Kako radi optika u SBB kod onih koji je imaju?
2. Net i tv ne prave probleme?
3. Tv i net idu iz jednog ONT ili ima neki media modul prvo pa onda ruter iz kog idu utp kablovi (net, eon box), koaksialni (ko hoce CAM) i sam wifi?
4. Kakav je wifi, radi li 2,4MHz i 5MHz preza istovremeno za vise starih i novijih uredjaja?
5. Kako radi premotavanja unazad na EON box-u (ne na EON tv aplikaciji) ?
7. Mogu koristiti staru koaks i utp instalaciju (od mts-a, SN) ili razvlace svoju?
Ja ti savetujem da pozoveš SBB podršku i zakažeš terenskog radnika da probaju da t reše problem sa pucanjem WiFi...^ potpuno sam svestan toga.
Vezano za wi-fi 5g opseg, juče u poruci napisao sam da na mobilnom telefonu neprekidno gubim wi-fi 5g mrežu (iako je pun signal, 100Mbps DL), gubim, dobijem, gubim dobijem, i naveo sam da mi se to ne dešava sa tablet i desktop računara isto na 5G.
Sada bih da prijavim da se dešava ista stvar ali ređe. Startovao EON app da gledam film na EON-u na tabletu, i u prvih 20 min nekoliko puta je izgubio Wifi 5G mrežu, da sam morao da prekidam film, startujem iz početka, tražim gde sam stao...
Ne sviđa mi se to, ima li nekog podešavanja na mom ruteru da to rešim? To mi se nije dešavalo sa Ubee ruterom nikada.
Wi-fi na 2G se ne gubi ali je 8 Mbps.
Šta mi savetujete? Ovako ne može da ostane. Hvala! 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari