@srki018 ,
@shamanNS i
@BozicBata
Hvala znači mi da čujem iskustva drugih sa ostalim operaterima, jer sam sa SBB-om u svim pojavnim oblicima (KDS) "zaglavio" već brdo godina, pa ni ne znam koliko su drugi dobri ili loši...
1. Fiksni telefon i drugi nude neograničeno, ali ga ne koristim, pa mogu svi odreda da nude šta hoće, jer mi to ne igra nikakvu ulogu.
2. Bitni su mi TV i internet.
Za sad ispade da je TV bolji kod SBB, a internet MTS.
Naravno ne računam programsku šemu gde sa jedne strane imaš N1, novaS i SK, a sa druge strane Arene i superstar ili kako se već zove, što me svakako opredeljuje u korist SBB jer su mi N1 i novaS bitan izvor informacija, a SK za evroligu (fudzbal ne gledam godinama pa me kod nemanja Arene tangira jedino ABA liga koju bih ponekad pogledao, i NBA ako su definitivno i tu preuzeli primat).
3. SBB Eon box i ruter su krš neopevani, nisam ni sanjao da drugi nude još veći krš.
3.1. sa SBB Eon aplikacijom sam zadovoljan kad radi (iskreno sve je ređe da ima nekih problema), radi prilično dobro.
4. Što se tiče komununikacije sa uposlenicima SBB i njihovoj stručnosti tu nemam lepa iskustva, kao ni sa radnicima na terenu koji osim što su ekspeditivni u izlasku na teren retko kad išta uspeju stvarno da reše.
Mislim da bih ostao kod SBB samo da mi ponude brzinu interneta iz Premium paketa po ceni Full (dakle 600/300 umesto 300/150), što njima nije ništa, a meni znači...
Vidim da sad postojećim korisnicima Full paketa nude 12meseci po staroj ceni (3999), a preostalih 12 meseci po ceni višeg Premium paketa (4999).
Naravno MTS i Yettel nude finansijski mnogo bolje ponude, ako se gleda samo taj finansijski momenat.